Gered door de Bell Fans en Movie Buffs, moet je dit op popcultuur geïnspireerde kunstwerk van dit appartement zien

The Last Guest - A Roblox Action Movie (April 2019).

The Last Guest - A Roblox Action Movie (April 2019).

Anonim

Je bent misschien de levensfase gepasseerd waar het passend werd geacht om filmposters en ingelijste foto's van Kelly Kapowski aan de muur te hebben, maar ik zal sterk suggereren dat als films en tv belangrijk voor je leven zijn, je ze absoluut moet maken een deel van je (volwassen) huis.

Omdat ik dol ben op de popcultuur, vond ik het geweldig om het kunstwerk te zien in Theo's Small, gestroomlijnd appartement in Hell's Kitchen. Naast de brutale prints en verbazingwekkende abstracte kunst (die hij zelf schilderde, natch!), Waren er twee galerijen in de ruimte van Theo die mijn aandacht trekken, zowel met hun stijl als met hun gezellige thema's.

Eerst moet je de galerijwand in Theo's NYC-badkamer zien. De verzameling zwart-witfoto's is eigenlijk een knipoog naar hun locatie. Elke foto heeft een andere badroomscène uit een film of tv-programma in New York City, waaronder Home Alone, Sex and the City en Friends .

Dan is er deze verzameling silhouetten in de hal. Tenzij de pizzabezorger een zeer oplettende en toegewijde Saved by the Bell-fan is, mist hij misschien het feit dat deze zes frames eigenlijk de profielen van ieders favoriete Bayside High Grads bevatten.

Het zijn zowel slimme als vrij mooie manieren om je liefde voor tv en films te laten zien, zonder een gehavend dorm room-poster aan te vallen.

Kijk nog een keer:

→ Theo's kleine, gestroomlijnde appartement in Hell's Kitchen

Heb je zoiets thuis gedaan?

Populaire Categorieën