Scandinavische details

Anonim

  • Locatie: San Francisco, Californië
  • Website: scandinaviandetails.com


Scandinavian Details is de eerste stop tijdens onze tour
van de meubel- en designwinkels in Hayes Valley.

Veel winkeliers langs Hayes Street in de populaire Hayes Valley zullen u vertellen hoe moeilijk het is om daar een winkel te openen, en zelfs hoe moeilijk het is om de deuren open te houden (het is een zeer competitieve markt). Het moet dus iets betekenen, dat Scandinavische Details in 2004 werd geopend door Kristina Runske en nog steeds fantastisch doet (iedereen is dol op de winkel). Kristina heeft niet alleen een goed oog voor Scandinavisch design, maar heeft ook een goed oog voor design in het algemeen. Haar eclectische doch moderne smaak (met een eerbetoon aan de klassiekers) is te zien in de vele prachtige en praktische producten die ze in haar winkel heeft.

De beperkte inrichting van de winkel is overwegend zwart, wit en neutraal, wat een geweldige podium vormt voor de accessoires en tafelbladartikelen die meestal felgekleurd, helder glas of roestvrij staal zijn.

Heel veel en veel tafelsets. Veel van hen. En ze zijn allemaal geweldig.

We werden verliefd op deze houten kandelaars. Ze waren te koop! De kleine was $ 28 en de grote was $ 48.

Zorg ervoor dat je de Scandinavian Details online winkel bezoekt als je niet in SF bent. Het zit vol met veel geweldige producten, die allemaal te koop zijn.

Klik hier voor onze Hayes Valley Design Tour