Moet ik uitgeven aan een bijpassende dressoir of slecht combineren?

THRIFT STORE HAUL & DECLUTTER | BUDGET FRIENDLY OR BS? (April 2019).

THRIFT STORE HAUL & DECLUTTER | BUDGET FRIENDLY OR BS? (April 2019).

Anonim

Vraag: Hallo! Mijn moeder kocht een mooi (en duur) cherry slee bed met een bijpassend nachtkastje en een lange ladekast toen ik mijn middelbare school afstudeerde. Het past perfect in mijn slaapkamer, zowel thuis als in mijn appartement op de graduate school. Snel 7 jaar vooruit, ik heb onlangs een huis gekocht bij mijn significante ander en we realiseren ons dat we een ander dressoir nodig hebben voor zijn kleding. We zijn nu het probleem tegen het lijf dat het kopen van een exact passend dressoir gemakkelijk $ 1.000 zou zijn ...

Ik heb online gezocht om iets te vinden dat een acceptabele match zou zijn, maar ik weet dat als ik een goedkope match probeer te kopen, dit voor de hand liggend zal zijn.

Moet ik de kogel doorboren en uitwerpen voor een bijpassend dressoir, of moet ik proberen de stijl te verwarren en een goedkoper alternatief aan te schaffen dat duidelijk geen match is? -Gezien door Nicole

Editor: Gefeliciteerd met je nieuwe thuis! En het feit dat je nog steeds van je slaapkamer geniet, zet al die jaren - en belangrijke veranderingen in het leven - later. Lezers, wat moet Nicole doen met de dressoirsituatie? Spatten uit op de wedstrijd, gaan voor een goedkope "match", of voegen een geheel nieuw element toe aan de kamer? En als je de voorkeur geeft aan die laatste optie, hoe raad je Nicole aan om de kamer samen te binden?

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).