Tekenen dat je aan het verfraaien bent (ook als je het niet denkt)

10 Clever Picture Hanging Ideas Without Frame (Juli- 2019).

Anonim

Het gelukkige huis van de Pineapple huisvrouw

Het maakt niet uit hoeveel vertrouwen je hebt in je versierselen, er zullen altijd momenten zijn dat je twijfelt aan je beslissingen. Vooral als je grote aankopen of meer permanent-ogende veranderingen onder ogen ziet, is het leuk om na te denken over hoe goed je het hebt gedaan om een ​​huis te creëren waar je blij mee bent. Denk eens aan de volgende aanwijzingen om uw zelfvertrouwen zelfwaardering direct te verbeteren ...

Als je naar je huis loopt, word je vrolijk

Als je je huis binnengaat, krijg je een kleine lift, dan doe je iets goed. Ga zo door. Wil je profiteren van dat momentum? Probeer op te merken wat precies waar je op reageert. De helderheid? De kleur? De kast van je oma of gewoon de algehele ontspannende sfeer? Door te wijzen op wat je voelt, kun je er meer van krijgen!

Je hebt een paar fouten gemaakt (en van hen geleerd)

Een fout maken is slecht, maar het is niet het einde van de wereld, vooral als je die fout gebruikt in een leerervaring. Je kunt een goede inschatting maken van wat voor jou werkt, maar echte vallen en opstaan ​​is de enige echte manier om je ware smaak te leren. Dichterbij je sweet spot komen is een goede zaak, geen slechte!

Maar je staat nog steeds open om nieuwe dingen te proberen

Je nam een ​​risico en het ontplofte in je gezicht, maar je hebt je niet laten stoppen om het opnieuw in een nieuwe richting te proberen. Je weet dat elke keer dat je iets nieuws uitprobeert, er een betere kans is dat je struikelt over je perfecte set-up.

Bec's Sugar Shack

Je voelt je goed (niet schuldig) nadat je een grote aankoop hebt gedaan

Je hebt gedegen onderzoek gedaan en zorgvuldig ingecheckt met je hart en verstand en daarna de trekker over een groot nieuw iets getrokken. Yay! Je doet het goed. Geld uitgeven aan iets waar je van houdt, is goed. Schuld kruipt meestal als we iets kopen waarvan we niet zeker weten of die niet verantwoordelijk zijn voor het budget, dus het maken van het huiswerk is de sleutel.

Je kunt andere decorstijlen waarderen terwijl je je realiseert dat ze niets voor jou zijn

Iedereen kwijlt over prachtige boetiekhotels of dunne Scandinavische foto's, maar je kunt ook naar andere voorbeelden van prachtige ruimtes kijken en je nog steeds veilig voelen in je eigen keuzes, zelfs als ze super anders zijn. Wat meer is, je kunt bepaalde inspirerende elementen uitzoeken van wat je liefhebt dat voor je zal werken en deze zal incorporeren of tweaken voor je pad.

Het gelukkige huis van de Pineapple huisvrouw

Je houdt nog steeds van dingen die je een paar jaar geleden kocht

Als je een trackrecord hebt voor succesvolle aankopen, dan ben je goed op weg om het te proberen, niet alleen je stijl, maar ook wat precies werkt voor je levensstijl. Super goed! Dat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw darmen in de juiste richting zullen leiden wanneer het tijd is om iets nieuws te kopen.

Je weet dat je nooit "klaar" zult zijn en daar ben je in orde mee

Vroeger dacht je dat je op een dag de laatste perfect gekozen kandelaar op zijn plaats zou zetten en voila! Je zou klaar zijn met versieren. Nu weet je dat je huis altijd iets van een work in progress zal zijn, en dat is goed! Je past altijd een lay-out aan, trakteert jezelf op een nieuw kunstwerk waar je van houdt of reorganiseert je bureau, zodat je gemakkelijker het juiste snoer kunt vinden. Je verandert je behoeften altijd en je weet hoe je je huis bij je kunt houden.

Populaire Categorieën