De Single Use Appliance I Will not Live Without

Why 3 Phase AC instead of Single Phase? (Juli- 2019).

Anonim

Vintage en moderne Bellevue Loft van Paul & Katie

Ik heb je al eerder verteld over mijn ingehouden keuken waar ouderwets elleboogvet vaak een apparaat verslaat. Maak je klaar om mijn bluf te bellen, want er is EEN klein gadget dat ongeveer net zo bruikbaar is als ze komen en ik zou niet zonder zijn. Wat is het?

Het is mijn koffiemolen.

En dit is een vrij nieuwe ontwikkeling voor mij. Ik kwam eigenlijk per ongeluk bij mijn hand-me-down-grinder toen ik mijn vriend enkele maanden geleden zijn kantoorkeuken hielp schoonmaken. Nu, ik weet niet hoe ik ooit zonder kon. Geen batch slijpen meer in de winkel (of, hijgend, het kopen van voorgemalen zakjes).

Het is niet dat ik niet wist dat ik dagelijks zou moeten slijpen, ik heb het nooit echt bij elkaar gekregen om de set-up klaar te krijgen EN ik ben vrij anti-single-use apparatuur. Maar ik had al lang geleden een uitzondering voor deze baby moeten maken. In termen van multi-tasking, het is een complete blindganger (je hebt misschien begrepen dat ik niet bepaald graag binnenkort met het slijpen van mijn eigen kruiden aan de slag wil), maar dat verdomde wondertoestel maakt echt mijn gemiddelde, waarschijnlijk een beetje muffe koffie smaken als magie. Het is een dramatisch verschil en de moeite waard om de verschillende extra minuten en de nodige ruis te gebruiken om tot een geweldig eindresultaat te komen. Het helpt ook dat ik maar een paar keer per week koffie thuis maak, dus het is niet echt een dagelijkse sleur (ahem).

Dus ik wil het weten. Rijstkoker? Panini-maker? Klungelig, welk ruimtebesparend apparaat voor eenmalig gebruik moet je gewoon hebben?