Six Times One Single Great Decorating Idea heeft een hele muur in beslag genomen

رؤى وأحلام | د/ صوفيا زاده | ( الادوار والعمارة والبيوت والغرف والاسقف ) | الحلقة الثانية والخمسون (April 2019).

رؤى وأحلام | د/ صوفيا زاده | ( الادوار والعمارة والبيوت والغرف والاسقف ) | الحلقة الثانية والخمسون (April 2019).

Anonim

Grote lege muren zijn soms intimiderend, je treiterend met hun uitgestrektheid. Je hebt carte blanche, maar dat betekent dat je met iets goeds moet komen. Iets goeds kan een hoop verschillende kleine ideeën zijn, of één echt heel erg goede. Elk van deze kamers heeft slechts één idee dat niettemin de hele ruimte vult. Ze zijn eenvoudig in concept en dramatisch in de uitvoering.

Wall of Mirrors : Mirrored walls, zoals de verouderde gouden in deze badkamer van Norm Architects. Je kunt kunst of een ander decor op elkaar plakken, maar het gereflecteerde beeld elimineert echt de behoefte aan iets anders.

Enorm vouwscherm: gedeelde scheidingswanden zijn ideaal voor het definiëren van de ruimte of voor privacy, maar ze zijn ook decoratief en werken in elk type ruimte. Hun zigzagvorm biedt ook een gevoel van beweging.

Grote deken : grote textiel en vloerkleden zijn massaal gestructureerd en breken anders plat geschilderde muren. Op deze grote schaal pakken ze veel warmte en diepte in. Dit Marokkaanse tapijt, te zien op Elle Decor, is aanzienlijk, maar blijft een neutrale achtergrond voor deze serene slaapkamer.

Oversize Idea Board : de muur van Restauranteur Ali Cayne is een mishmosh van familiefoto's, afbeeldingen, favoriete quotes en tekeningen van haar kinderen. Het dient allebei als decoratie en inspiratie.

Behang van de verklaring : bedek het geheel met een belangrijk grafisch patroon dat geen ander decor nodig heeft. Deze mater slaapkamer met een prachtige bloemenprint werd gespot op Domino.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën