Strakker en eenvoudiger Liggende bankaanbevelingen?

Week 0, continued (April 2019).

Week 0, continued (April 2019).

Anonim

Vraag: Hallo appartementstherapie! Ons oudste kind is gehandicapt en aan het eind van de dag nestelen we ons graag als een gezin op onze bank met een ligstoel (hij krijgt de chaise om uit te rekken). Onze huidige bank is een bank met stoelen en banken in York, maar onze zoon ontgroeit de chaise omdat hij te smal is. Ik zou graag een ligbank willen hebben (een sectionele met een liggende kant zou de voorkeur hebben), waar hij meer ruimte zou hebben om diagonaal uit te rekken en lekker met mama, papa en de hond te kruipen. Ik heb gekeken naar alle online retailers die ik kan bedenken (Lazy Boy, Macy's, Wayfair, lokale meubelzaken) en vind het onmogelijk om de overvolle stijl die de markt domineert te vermijden ...

We hebben ook een stoffen bank nodig in tegenstelling tot leer (leer is te glad voor hem), wat het zoeken verder beperkt. De enige werkbare optie die ik heb gevonden, is de IKEA Friheten (voorheen bekend als de Manstad), hierboven, met de pop-up matras die als een voetsteun zou kunnen fungeren, maar ik vind het ongemakkelijk en een beetje kleiner dan ik zou willen. Dat is echter onze back-upoptie.

Kunnen de lezers van de appartementstherapie elke slanke of alleen in dozen gedrapeerde zitbank of sectionals met kussentextiel aanbevelen? -Gezien door Laura

Editor: Lezers, help Laura's familie om de perfecte bank te vinden die bij hun behoeften past!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën