Sleep Tight: A Creative 7-Person "Family Bed"

✊️ How To Succeed In Life Best Motivational Speech by US Navy Admiral Navy SEAL | World King ? (April 2019).

✊️ How To Succeed In Life Best Motivational Speech by US Navy Admiral Navy SEAL | World King ? (April 2019).

Anonim

Blogger Elizabeth Boyce heeft onlangs informatie gedeeld over het onconventionele slaaparrangement van haar familie - waarvan er zeven één kamer delen - en heeft, zoals u zich zou kunnen voorstellen, veel aandacht en interesse gekregen voor deze unieke opstelling. Als een fan van creatieve oplossingen thuis, denk ik dat het behoorlijk rad is.

Je zou kunnen denken dat dit gezin in een klein huis woont en dat overwegingen in de ruimte hen allemaal samen hebben gebracht in niet slechts één kamer, maar één groot bed. Maar dat is niet echt de impuls voor deze gemeenschappelijke lay-out: de slaap is. Elizabeth schrijft op haar blog dat het hele gezin om verschillende redenen collectief meer slaap krijgt met een gezinsbed. Meer slaap = gelukkiger gezin.

Als iemand wiens dochter al 2, 5 jaar in de slaapkamer geslapen heeft (in een wieg, niet in mijn bed), snap ik het. Ik ben toevallig een lichte slaper en als ik zo dichtbij slaap, zullen veel mensen niet persoonlijk voor me werken, maar ik weet dat mijn kinderen het geweldig zouden vinden. Slapen in dezelfde kamer is gebruikelijk in veel delen van de wereld en mijn 7-jarige zoon lijkt vaak in de war waarom hij niet naar onze kamer kan gaan. Hij zou het fijn vinden om 's nachts in de buurt te zijn.

Dus zelfs als je je dit arrangement voor jezelf niet kunt voorstellen, is het punt om dit te delen het waarderen van een creatieve, aangepaste oplossing die goed werkt voor dit gezin. Elizabeth zegt dat flexibiliteit de naam is van het spel en als het niet werkt voor iemand in de familie, zullen ze het veranderen.

Elizabeth beantwoordt vragen (de privacy van volwassenen, hoe ze omgaan met kinderen die ziek worden, enz.) Over het grote gezinsbed van haar familie op haar blog Zwervend de Wereld hieronder. Als je geïnteresseerd bent in hoe ze dit bed (twee IKEA Kura-hoogslaperbedden) samenstellen, bekijk dan hier haar bericht.

Populaire Categorieën