Small Space Secrets: 7 manieren om alles uit je gangen te halen

How to Sneak Candy in Class! School Pranks and 15 DIY Edible School Supplies! (April 2019).

How to Sneak Candy in Class! School Pranks and 15 DIY Edible School Supplies! (April 2019).

Anonim

Wanneer je in een piepklein appartement woont, is het alleen maar erger aan het worden wanneer een schijnbaar buitensporige hoeveelheid van die ruimte aan een gang is gewijd. Tuurlijk, gangen zijn goed om van de ene plaats naar de andere te gaan, maar je kunt er niet in leven . Een gang, dus het denken gaat, is gewoon een verspilling van ruimte. Maar het hoeft niet zo te zijn. Hier zijn zeven manieren om alles uit je gangen te halen.

De gang erboven, van Bolig, functioneert ook als een ingang. IKEA Trones schoenendozen en haken bieden opslag zonder de stroming door de nauwe ruimte te belemmeren.

→ Hoe gebruik ik IKEA Trones opbergdozen in elke kamer van het huis

Hier is een slim idee gespot op Keltainen Talo Rannalla: monteer een plank op de muur, boven de deurkozijnen, om een ​​beetje extra opslag in een gang te bieden.

Dit werkt zelfs in een smalle gang (zoals te zien op Hus & Hem), omdat de plank boven de hoofdhoogte is en de circulatieruimte niet vermindert.

Hier is nog een idee voor een toegangsweg, of gewoon om een ​​beetje opslag uit een normale gang te persen. Als u genoeg extra ruimte hebt om een ​​afgebeelde richel aan de muur te bevestigen, kunt u haken eronder toevoegen voor het opbergen van tassen en kleding. Deze opstelling, van Dos Family, maakt gebruik van een IKEA Ribba-beeldlijst en een Bygel-rail.

Als je een beetje doodlopende ruimte hebt aan het einde van een gang, waarom zou je dan niet wat ingebouwde opslag toevoegen? Afbeelding van Luxe Interiors + Design.

Als je gang breed genoeg is, kun je planken aan de muur toevoegen en er een thuisbibliotheek van maken. Afbeelding van de blog Studio M Designs.

Deze gang, gespot op Dezeen, heeft zowel aan de wand gemonteerde planken als een opbergbank eronder.

Van Bolig, via Nordic Bliss, hier is nog een idee voor een bredere gang: planken onderaan, met manden voor opslag en haken erboven.

Meer berichten in Small Space Solutions

9 manieren waarop u uw wandrek opnieuw moet bekijken

7 dingen te doen met die ongemakkelijke ruimte boven de kasten