Small Space Solutions: 10 manieren om van uw kleine keuken een maaltijd te maken

10 Wall-Mounted Ideas For Your Kitchen (April 2019).

10 Wall-Mounted Ideas For Your Kitchen (April 2019).

Anonim

Studio Oink

Woon je met een kleine keuken? En denken dat betekent dat er geen ruimte is om daadwerkelijk in je keuken te eten? Denk nog eens na! Hier zijn een handvol ideeën en producten die een inleefkeuken mogelijk voor u kunnen maken.

1. Als u weinig ruimte heeft, laat u dan creatief waar een tafel en stoelen mogelijk gaan. Waarom niet overwegen om een ​​stoel bij het raam te maken zoals in de hierboven getoonde keuken, van Studio Oink via The Style Files ...

offbeat + geïnspireerd

2. ... of letterlijk een uit een raam en een paar stoelen maken ...

Aaron's Astor Tower-appartement

3. ... of, als uw keuken nog in de planningsfase is, één onder het aanrecht bouwen ...

The Duplex, Right Side: Jean & Dylan's Playful, Working Hideaway

4. ... of zelfs een toevoegen aan de achterste helft van het aanrecht?

Haleigh's Parijse keuken

5. De drop-leaf tafel is al eeuwenlang de vriend van kleine eet-ins. Of je stijl klassiek is ...

IKEA

6. ... of moderner, er zijn veel drop-leaf-tabellen beschikbaar die voldoen aan verschillende behoeften en budgetten. Waar te beginnen? Probeer de NORBERG-wandgemonteerde tafel van IKEA (hierboven afgebeeld), de andere opties van IKEA, of onze Rounddown-Leaf & Gateleg-tafelsoverlay van vorig jaar.

Mark's Delightful (en Delicious!) West Village Home

7. Of, verlaat de tafel en trek barkrukken in plaats daarvan naar een keukeneiland. Het beste wat je kunt doen in een superkleine ruimte, is dat je meubels dubbel werk doen, toch?

De glittergids

8. Dit keukeneiland heeft een ingebouwde beenruimte voor stoelen - geweldig! Op deze manier botsen je benen niet tegen kommen tomaten terwijl je eet, en de stoelen kunnen gaan wanneer het avondeten klaar is.

Wendell Property via Dagmara Stozek

9. Zoek naar meubels die precies passen in de ruimte die je hebt - met name stoelen die zich gemakkelijk onder de tafel kunnen plooien. Niets is erger in een kleine keuken dan een stoel waar je tegenaan botst of een tafel waar je steeds heen moet wiebelen.

IKEA

10. U kunt misschien maar een of twee stoelen in uw kleine woonkeuken passen. Als u gasten heeft, wat gaat u doen? Investeer in klapstoelen of andere stoelen met dubbele functie, en als je super vastzit om ruimte, waarom dan niet aan de muur hangen? Deze stoelen van NISSE van IKEA zijn slechts $ 14, 99 per stuk; voor andere goedkope klapstoelopties, bekijk de 5 klapstoelen van The Kitchn om nu te bestellen.

Heb je een kleine, eetkeuken? Hoe zorg je ervoor dat het werkt? Deel hieronder je wijsheid.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.