Small Space Solutions: Murphy Bed-ideeën & inspiratie

10 Ideas on How to Optimize Small Living Room (April 2019).

10 Ideas on How to Optimize Small Living Room (April 2019).

Anonim

Een Murphy-bed is een geweldige manier om vloerruimte te sparen in een kleine studio of zelfs een logeerkamer. Maar het is ook een behoorlijk grote investering, qua meubels. Als u een Murphy-bed overweegt, of u van plan bent er zelf een te kopen of zelf te bouwen, bekijk dan eerst deze verzameling bronnen en ideeën.

Boven: Toen hun zoon werd geboren, wilden Allison en Trevor een manier vinden om hun 600 vierkante voet, een slaapkamerappartement voor een gezin te laten werken. Dus maakten ze van de slaapkamer een kinderdagverblijf voor de kleine Theo en kregen ze een Murphy-bed voor zichzelf, dat de woonkamer 's nachts in een slaapkamer verandert en overdag uit het zicht klapt. Dit model is van Resource Furniture.

Garrett, de winnaar van de kleine coole wedstrijd van 2013, maximaliseert de ruimte in zijn 340 vierkante meter grote New Yorkse appartement met een Murphy-bed. De gespiegelde rug geeft de illusie van meer ruimte in een klein appartement en helpt het bed een beetje opgaan in de rest van het meubilair.

Een Murphy-bed maakt dit 242 vierkante meter grote appartement, gespot op Curbed, bewoonbaar voor niet één maar twee personen.

Deze kamer, gespot op Houzz, heeft een ingebouwd Murphy-bed dat klapt wanneer de huiseigenaren gasten hebben en vouwt de rest van de tijd op om de ruimte in een zitkamer te veranderen. Het all-over witte palet helpt het bed op te gaan.

Deze bibliotheek met 2 eenpersoonsbedden in Murphy-muurbedden is perfect voor een multifunctionele kamer.

Dit ingebouwde Murphy-bed, gespot op House & Home, verandert een kelder in een gastenkamer wanneer dat nodig is. Ingebouwde nissen aan weerszijden van het bed functioneren als nachtkastjes.

Dit Murphy-bed, gespot op Southern Living, kan worden verborgen door gordijnen wanneer het niet wordt gebruikt.

Dit Murphy-bed, onderdeel van een ruimte van Caitlin + Caitlin Interior Design, kan worden opgevouwen tot een kast als het niet in gebruik is.

Een slimme DIYer van IKEA Hackers heeft een opklapbed neergezet dat door boekenkasten wordt verborgen als het niet in gebruik is. De boekenkasten staan ​​op wielen en zwaaien uit als deuren wanneer je het bed moet neerklappen.

Het Swing-bed van Resource Furniture klapt open en onthult een 3-zitsbank. Ze hebben ook tal van andere bedden met integrale banken, evenals stijlen met een bureau of zelfs een eettafel. Hiermee wordt één probleem met het Murphy-bed probleemloos opgelost: hoe kunt u het beste de vloer gebruiken die het bed gedurende de dag heeft vrijgemaakt?

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën