Small Space Solutions: 11 ruimtebesparende ideeën voor een nachtkastje

10 Space Saving ideas small bathroom and bedroom (April 2019).

10 Space Saving ideas small bathroom and bedroom (April 2019).

Anonim

Als je een kleine slaapkamer hebt, moet je misschien een compromis sluiten als het om meubels gaat. Hoe strak de pasvorm ook is, een ding waar je ruimte voor moet maken, is een plaats voor al je essentiële benodigdheden voor het bed. Een nachtkastje is iets dat je als vanzelfsprekend beschouwt tot je er geen hebt en je merkt dat je geen plaats hebt voor je favoriete boeken, een licht om te lezen, je nachtelijke thee, alarm, enz. Gelukkig zijn er creatieve oplossingen om te passen een nachtkastje in je kleine ruimte.

Verklein uw footprint met een optionele optie aan de muur zoals deze op HGTV is gespot. De klemlamp, die vastklikt aan de rand van het hoofdeinde, helpt bij het besparen van nachtkastjes.

Kleine ruimte en met een beperkt budget? Probeer een stoel die je kunt ophalen bij een rommelmarkt of spaarzaamheid, zoals in deze slaapkamer van Family Living op Emmas Design Blogg.

Maximaliseer uw muurruimte met een plank naast of boven uw bed voor gemakkelijke toegang, zoals in deze kamer van Solebich.

Ik vind het heerlijk om een ​​IKEA Lack-plank als nachtkastje te gebruiken - hij is minimaal, elegant en krijgt de klus geklaard, terwijl hij nauwelijks ruimte in beslag neemt. Shehzeen van The Desi Wonder Woman nam het een stap verder met niet één plank maar twee.

Combineer opslag en licht in één met dit creatieve project van Design * Sponge. Dit is een perfecte manier om een ​​nachtlampje toe te voegen en een landingsplek te bieden voor je telefoon en een paar boeken, zonder dat je helemaal geen vloerruimte nodig hebt.

Een skateboard-nachtkastje, zoals dit van Historias de Casa, neemt niet veel ruimte in beslag - en het is absoluut een onverwachte aanraking. De ontlasting helpt om het nachtkastje te verankeren en te voorkomen dat het wegrolt, en de kunst erachter is een leuke toevoeging.

IKEA's Lack Wall-plank (zoals te zien in deze foto van IKEA, via appartementstherapie) is een andere uitstekende keuze voor een nachtkastje in een kleine ruimte. Hij is minder dan een voet breed en kan aan de muur worden bevestigd of op de grond worden geplaatst. Al die planken betekenen veel ruimte voor nachtelijke benodigdheden en andere opslag.

Als u liever niet al uw spullen buiten houdt, heeft een aan de muur bevestigd nachtkastje, zoals dit van Main Street Stockholm, hetzelfde minimale uiterlijk als een aan de muur bevestigd plateau, maar met de optie voor verborgen opslag. (Het duwen van uw meubels is een favoriete truc van ons voor het minimaliseren van de impact van meubels in een kleine ruimte.)

Hier is een klein maar lief DIY-idee van Fall voor DIY. Op deze foto is deze kleine tafel gecombineerd met een grotere, maar deze zou even goed kunnen functioneren.

In Joe & Brad's Small Space With Big Style neemt een kleine ontlasting nauwelijks ruimte in beslag, maar bevat alle essentiële zaken: een lamp, een leesbril, een boek en een glas water.

Dit nachtkastidee van IKEA, via Gurl, is misschien wel de meest kleine ruimtevriendelijke van allemaal. Een schilderijlijst neemt nauwelijks ruimte in, maar het is precies goed voor je telefoon en een glas water - echt, alles wat je nodig hebt.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.