Small Space Solutions: de wandgemonteerde desk

10 Creative DIY Wall-Mounted Ideas For Your Living Room (Juli- 2019).

Anonim

Zelfs als je appartement erg klein is, is het fijn om een ​​speciale werkruimte te hebben. Maar hoe ga je het inpassen? Hier is een favoriete truc van ons: een aan de muur bevestigd bureau. Ze nemen veel minder ruimte in beslag dan een vrijstaand meubelstuk en hebben een mooie minimale look om op te starten. Hier zijn enkele van onze favoriete voorbeelden.

Boven: Dit bureau, gespot op SF Girl by Bay, is zo eenvoudig - eigenlijk gewoon een plank die op een beugel is bevestigd. Geschilderd in dezelfde kleur als de muur, het past precies in zijn omgeving.

Op zoek naar op de muur gemonteerde bureaus? We hebben veel opties, in elke prijsklasse.

Dit bureau van StyleMutt maakt optimaal gebruik van de ruimte in een slaapkamer door te dienen als een nuttige uitbreiding van de vensterbank.

Van Design Sponge, hier is nog een arrangement dat het beste uit een vensterbank haalt. De computer in deze werkruimte zit in het venster, terwijl het 'bureau' eigenlijk slechts een ondiepe plank is met een toetsenbord en wat schrijfbenodigdheden.

Een wandgemonteerd bureau met planken erboven, van Maklarhuset via Gravity Gravity.

Van A Beautiful Mess, een bureau voor twee personen dat het maximale uit een hoekruimte haalt.

Dit bureau van Chic Sprinkles, zoals de bovenkant, valt in de muur vanwege dezelfde kleur. Het ziet eruit als een vrij eenvoudige installatie: een stuk triplex dat op standaard hardware-winkelbeugels wordt geplaatst en aan de muur wordt bevestigd.

Dit bureau bevat slim een ​​plank voor het opbergen van relevante items: er is een doe-het-zelf van Design Sponge.

Vouwbare bureaus, zoals deze van Yellowtrace, nemen bijna helemaal geen vloerruimte in beslag wanneer ze niet worden gebruikt.

En tot slot verandert een eenvoudige plank een klein hoekje in een gezellige werkruimte, zoals te zien is op Elle Decoration.

Meer berichten in Small Space Solutions

Small Space Secrets: ga lang en laag met een console

Wonen in een kleine ruimte: drie dingen die een groot verschil maken