Een solide investering in de harde schijven van SSD.

Anonim

Wil je een beter presterende machine krijgen? Een upgrade naar een SSD (Solid State Drive) zorgt ervoor dat u goede cijfers ziet (en voelt) in de benchmarkvergelijking met een gewone harde schijf van de spinner. Toepassingen worden sneller geopend, uw besturingssysteem wordt gezonder en uw algehele ervaring is sneller. Dus maak een back-up van je schijf, investeer in een SSD en zie waar de eigenaars van MacBook Air naar hebben gemaild.

Patriot Wildfire 120GB
De eerste ervaring van dit merk in SSD is een goede. Snelle schrijftijd en nul crashes. Indrukwekkende snelheden van 555MB / s die voor goede prestaties zorgen. Snelle datumsnelheden betekent een betere gebruikerservaring. Je kunt er een krijgen voor $ 239

Adata S511 240GB
Voor deze prijs heb je geen excuus om niet te upgraden naar een SSD met hoge capaciteit. Met snelheden van 500 MB / sec. Het is een 2.5 "dryve die je vrijwel kunt passen in elke machine die je hebt.

Samsung SSD 470 256GB
De goedkoopste van de 256GB-club. Ongeveer $ 384. U kunt de opstarttijd van uw computer halveren met deze krachtige SSD. Mooie geborstelde aluminium afwerking die de aandrijving beschermt tegen roest en schokken. Geen bewegende delen betekent ook een goede levensduur van de batterij.

Kingston HyperX 240 240GB
Snelheden van 525MB / s in lezen en 480MB / s schrijven. Langere levensduur vanwege het feit dat het geen bewegende delen heeft (onthoud dat ze als RAM-chips op elkaar zijn gestapeld!). Vermindert laadtijden in applicaties en een grote overdrachtssnelheid van bestanden tussen desktopmappen. $ 483 lijkt misschien niet goedkoop, maar de winst van de uitvoering komt eraan.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.