Southwest # 22 Dave & Melanie's Craftsman Color

Anonim

Wedstrijdpagina en alle inzendingen

Naam: Dave & Melanie
Locatie: Los Angeles, CA
Type huis: vakman voor één familie

Wat inspireerde je om kleur te gebruiken? Omdat we beide architecten zijn, was het erg verleidelijk om alle muren wit te schilderen en binnen dat sjabloon te werken. Maar aangezien dit ons eerste huis was, waren we erg enthousiast om met verschillende kleuren door het hele huis te experimenteren. We hebben geprobeerd kleuren te selecteren op basis van de stemming in de kamer en het natuurlijke licht dat er was.

Kleurentip: verf is niet permanent dus wees niet bang om vet te gaan! MAAR herinner dat minder altijd meer is, vooral als het gaat om kleuren.

Gebruikte kleuren: Ralph Lauren Prince Olympic Lime Burst Olympic Delicate White Olympic China White

Herfstkleuren introductie -------------------------------

Welkom, iedereen, voor onze vierde jaarlijkse herfstkleurendeling en -wedstrijd. We zijn op zoek naar het mooiste en meest kleurrijke huis ter wereld en delen alle geweldige ideeën die we krijgen met onze lezers. Dit jaar zijn we bezig dingen op te bouwen en hopen we dingen beter dan ooit te doen. Er zijn twee basisfasen: de fase Delen en de stemfase ...

1. Sharing Phase - u geeft commentaar, rechters beslissen

De 40 beste, voltooide inzendingen worden dagelijks gedurende drie weken gepost. Je kunt ze allemaal op elk moment bekijken via onze nieuwe, verbeterde wedstrijdpagina's onder ALL ENTRIES. Gedurende deze tijd zijn uw opmerkingen ZEER BELANGRIJK, omdat onze zes juryleden 16 finalisten uit elke regio kiezen op basis van opmerkingen en hun eigen kleurrijke mening.

2. Stemfase - u stemt tot u erbij neervalt

Vanaf 20 oktober begint de finaliststemming dagelijks met ons nieuwe stemmingsysteem met haken, dat onze 16 finalisten tegen elkaar plaatst tot er nog maar één overblijft. Klinkt opwindend? We hopen het.

Best, Maxwell

- Naar Wedstrijdpagina & Alle inzendingen -

Meer berichten in Fall Colours Contest 2008 - Southwest

Southwest # 23 Eternityloop's Divine Proportion

Southwest # 21 Lori's Latin Lair