Opvallende "kleine coole" huizen

Dick Advocaat ontstemd na FC Emmen-Sparta (0-0) over scheidsrechter Allard Lindhout (April 2019).

Dick Advocaat ontstemd na FC Emmen-Sparta (0-0) over scheidsrechter Allard Lindhout (April 2019).

Anonim

Kyle's Teeny-Tiny City Home

Elk jaar wordt de Kleine Koele Wedstrijd koeler en koeler, en dit jaar zagen we enkele echt geweldige inzendingen. De concurrentie was hoog en de juryleden lieten hun werk voor hen uit, maar uiteindelijk is het net als Highlander - er kan er maar één zijn. (Nou, technisch gezien twee, aangezien we ook een internationale divisie hebben.) Je zag de winnaars en finalisten, maar hier zijn 10 van de kleinste, coolste plaatsen die je misschien hebt gemist, samen met enig inzicht van de inwoners.

Kyle's Teeny-Tiny City Home, hierboven:

Komt overeen met je fysieke vierkante meters en laat dat het aantal dingen dicteren dat je bezit. Als je veel dingen in een kleine ruimte probeert in te pakken, zul je altijd Tetris met je spullen spelen.

Sandra's Rich History Home

Mijn flatgebouw werd gebouwd in 1913 en huisvestte alleenstaande vrouwen die naar Toronto kwamen op zoek naar werk. Ik vind het geweldig dat er achter mijn gebouw zo'n rijke geschiedenis schuilgaat; er is zelfs een koetshuis achterin!

Chloe's creatieve samenwerking

Klein hoeft niet verlegen te betekenen. Wees niet bang voor een stoutmoedig stuk dat goed voor je voelt.

Minetta's Living Large

Je moet ook proberen "groot te leven" in een kleine ruimte. Voel je niet gedegradeerd tot kleine stukjes en schaarse meubels. We hebben heel veel spullen in onze kleine woning gepropt, maar voor mij draagt ​​het gewoon bij aan het gevoel van thuis.

Jesyka's kamer voor vier

Ik hou van hoe we zijn uitgegroeid van een verloofd paar tot een gezin van vier in dit appartement. Ik hou ervan hoe ik overal in het appartement iets kan horen, dus er is nog nooit behoefte geweest aan dingen als een babyfoon.

Craig's Charm & Details

Wonen in New York City, waar ruimte een premie is, maakten het gemakkelijke opofferen van charme en locatie over het hebben van meer ruimte.

Katie's ideale retraite

Gooi het ontwerpregelboek weg. Omdat ik geen ontwerpachtergrond heb, heb ik onbedoeld een hoop regels gebroken (te kleine kleden, geen "negatieve ruimte" en waarschijnlijk veel meer). Het kan me niet schelen; Ik ben dol op mijn huis omdat het de reis van mijn leven tot nu toe weerspiegelt.

Stanley's kamer voor welgestelde dingen

Ik ben onlangs naar dit moderne appartement verhuisd, en ik ben dol op de nevenschikking van mijn antieke en primitieve meubels en volkskunst met de slanke architectuur en moderne inrichting.

Martha's vrijheid en onafhankelijkheid

Laat regels een richtlijn zijn, maar wees niet bang om ze te overtreden. Kleine ruimtes wit schilderen kan een ruimte natuurlijk groter laten lijken, maar wat maakt het uit of je van donkere kleuren houdt of van je kingsize bed? Mensen wonen niet vaak in kleine ruimtes, dus ik denk dat het nog belangrijker is om te doen wat je wilt om je thuis te laten voelen.

Katie's Hidden Little House

Je moet bewerken. Een regel die ik heb is dat als ik iets nieuws koop, ik van iets anders af moet komen. Elk detail en aankoop is van belang, dus zorg dat het telt (dwz LOVE-IT-CAN'T-LIVE-WITHOUT-IT count).

Mis onze beste berichten van 2015 niet!

→ Bekijk de groeiende collectie van onze (en jouw!) Favoriete berichten van het afgelopen jaar. We publiceren ze tot 31-12-2015.

Meer berichten in Beste van 2015

Werk slimmer, niet harder: onze beste reinigingstips, strategieën & advies

Shopping for the Best: jaarlijkse gidsen van Apartment Therapy