Roll met de ster: filmrollen op het display

Anonim

In een theater- of mediaruimte zijn filmhaspels een uitstekende manier om een ​​slimme industriële stijl te creëren. Maar het is gemakkelijk om de grens van creatief naar campy te overschrijden. Hier zijn vijf kamers - keukens, een woonkamer en een kantoor onder hen - die het goed deden.

  1. Filmrollen ontmoeten onverwacht open keukenrekken in het renovatieproject Bucktown, Chicago van Buckingham Interiors and Design.
  2. Anu van Nalle's House laat op haar blog zien hoe zij de doe-het-zelf audio reel-reelstandaard heeft gebouwd bovenop dit kantoorhok.
  3. Overmaatse rollen verankeren visueel de verdwijnende boekenplank in deze foto van een West Village Studio, ontworpen door Leslie Banker, gepost op Houzz.
  4. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Filmrollen gaan samenwerken met vuurwerkversieringen om een ​​muur te bedekken in dit modelhuis in Houston, Texas, ontworpen door Cristi Holcombe en gepost in Houzz.
  5. Een reeks van zestien vintage haspels wordt een volledige installatie in de keuken van Southdown Creative, een videoproductiebedrijf uit Seattle, ontworpen door Lindy Williams Interiors.

(Afbeeldingen: 1. Nalle's House, 2. Buckingham Interiors & Design, 3. Poul Ober voor Leslie Banker Designs (via Houzz), 4. Cristi Holcombe / Charm Home (via Houzz), 5. Tadd Sackville-West voor Lindy Williams Interiors )

Populaire Categorieën