Steel dit kleuridee voor een rustig, organisch huis

Paris Attacks, een georkestreerde gebeurtenis-Ole Dammegard (April 2019).

Paris Attacks, een georkestreerde gebeurtenis-Ole Dammegard (April 2019).

Anonim

Als je onze rondleiding door Laura en Blaine's Restful 1920s Asheville Home hebt gezien, weet je dat hun plaats echt vredig is. Ze hebben gekozen voor een gedempt kleurenpalet en baseren zich zwaar op basiswit om hun huis een gevoel van rust te geven (en om hun verzameling kunstwerken en objecten beter te laten zien), dus ik was verrast te ontdekken dat er een les te krijgen was hier in hoe je kleur thuis kunt gebruiken.

Trek je kleuren uit natuurlijke elementen.

Als je op zoek bent naar een vredig huis, hoef je je palet ook niet te beperken tot witte tinten. Introduceer kleur op dezelfde manier als Laura en Blaine, door het gebruik van kleuren uit de natuur en het stelen van de tinten rechtstreeks van de natuurlijke objecten rondom hun huis.

Je kunt hun aanpak van kleuren op het werk in de bovenste foto zien. De roestkleurige kussens vallen bijna in de buurt van de terra cotta potten bij het raam. En boven speelt de kunst aan de muur in hun eetkamer de diepgroene tinten af ​​in de planten op de tafel. Het gebeurt opnieuw, met een donkergroene stoel in de hoek van dezelfde kamer.

Eigenlijk zou het moeilijk zijn om elke kleur in het huis van Laura en Blaine te vinden die niet in de natuur werd gevonden. Het komt allemaal neer op een rustig huis dat aanvoelt als een oase.

→ Laura en Blaine's rustige jaren '40 Asheville Home