Stijlupgrades: manieren om je eetzaal op een hoger plan te krijgen

Anonim

De feestdagen komen eraan en je denkt misschien iets meer aan je eetzaal dan normaal. Hier zijn zeven manieren om de ante op uw ruimte te verhogen en uw stijl een serieuze boost te geven voordat de gasten komen.

Ruilruimtes : er is geen reden dat de woonkamer alle goede dingen zou krijgen. Ruil de twee kamers uit, zodat uw eetkamer een open haard heeft, wat deze winter voor gezellige en aanhoudende maaltijden zorgt. Ik wil in deze kamer wonen van Farrow & Ball.

Comfort maximaliseren: u wilt geen visueel aantrekkelijke ruimte die zijn functie in vorm uitwisselt. Als je lange diners met vrienden en familie wilt aanmoedigen, zorg er dan voor dat ze daar lang zullen blijven zitten. Neem wat zachtheid op met schapenvacht (zoals deze van Design Sponge, kussens als je ze kunt plaatsen, en misschien een vloerkleed voor de vloer).

Mix Up the Chairs : We begrijpen dat je een minimalist bent en niet wilt dat een hoop dingen je ruimte verstoppen. Maar we zijn er ook vrij zeker van dat u niet wilt dat uw huis saai is. Sommige stoelen uitzetten en een beetje verschil maken, houdt iedereen scherp. Deze combinatie van Bolig Magasinet heeft genoeg gelijkenis om dingen samenhangend te houden.

Erin's Layered Bohemian Oakland Loft

Voeg wat onverwachte humor toe: eetruimtes hoeven niet altijd traditionele, benauwde plaatsen te zijn die behoefte hebben aan een vraag, maar onberispelijke manieren en stijve houdingen. De gemakkelijkste manier om dingen casual te maken, is door een ontspannen toon te zetten. Voeg grappige kunst toe, of iets anders dat onverwacht of belachelijk is, zoals balen hooi voor banken.

Paint The Ceiling : Tackle de vijfde muur en voeg een grote hoeveelheid drama toe aan de kamer. Het hoeft niet zwart te zijn, zoals deze kamer van Home Adore, maar hoe verzadigd hoe groter de bewering.

... Of de hele kamer: dat gezegd hebbende, als je donker en dramatisch wilt worden, zoals deze kamer ontworpen door Emma Reddington, zou ik je zeker niet stoppen. Dit diepblauwe is helemaal heerlijk.

Uitgaan op verlichting : verklaring kroonluchters en hangers zijn echt de juiste keuze voor een maaltijd. Omdat de verlichting in de eetkamer zo belangrijk is, is het ook een van de beste plekken om een ​​beetje gek te doen met je budget. Deze van Lindsey Adelman, te zien in Elle Decor, voegt kleur, een sculpturaal element en drama toe, alles in één armatuur.