Stijlvol en verlicht: de beste taak- en bureaulampen

SAMENVATTING | FC Utrecht vs. Waasland-Beveren (Juni- 2019).

Anonim

De Wally Task Lamp van West Elm

$ 59

West Elm

Een taaklamp is de finishing touch voor een goed ingericht bureau. Het helpt om de perfecte setting te creëren voor het schrijven van die roman, het afmaken van je huiswerk en ja, zelfs het betalen van de rekeningen. Maar meer dan alleen er goed uitzien, lichten de juiste bureaulampen de tafelwerktaken op die het belangrijkst voor u zijn. Deze 13 bureau- en werklampen combineren stijl met functie prachtig.

De Wally Task Lamp (hierboven)

De eenvoudige en mooie vorm van deze West Elm-lamp betekent dat hij zelfs op een compact bureau past, en de hint van kleur is modern maar niet te verrassend.


De Clint-bureaulamp in brons en marmer - $ 159

Ook van West Elm is deze retro geïnspireerde bureaulamp die echt schittert met zijn materiaalkeuze. En de ronde vormen van de basis en schaduw contrasteren mooi met een vierkant of rechthoekig bureau.


Room Essentials Gelede taaklamp - $ 31, 99

Van Target heeft deze slanke grijze lamp een vertrouwde vorm en een geweldige prijs.


Z-Bar LED taak tafellamp - $ 495

Deze vlijmscherpe lamp van Restoration Hardware heeft een nauwelijks-daar profiel dat een moderne look zal knippen wanneer het boven op een schone desktop staat. Een instelbare LED-kop houdt in dat u hem kunt verplaatsen en het licht kunt bedienen om te gaan waar u maar wilt.


Writer's Task Table Lamp - $ 179 - $ 239

Als je de horizontale vorm van de bovenstaande lamp leuk vond, maar op zoek bent naar meer van een traditionele stijl van een bureaulamp, ga dan voor dit andere licht van Restoration Hardware dat nog steeds goed zal werken en een gestroomlijnde look biedt.


Arc Task Lamp - $ 54, 99 - $ 59

We houden van de hybride van opvallende kleuren met een traditionele vorm en materiaal op deze taaklampen van Pottery Barn Teen.


Shine-On Clip Light - $ 34 - $ 39

En als je een pop van kleur wilt met een licht dat de mogelijkheid heeft om rond een bureau te bewegen terwijl je aan projecten werkt, bekijk dan ook dit kleine maar krachtige licht op Pottery Barn Teens.


Memphis - $ 950

Voor fans van de Memphis Design Group heeft de stijlvolle kijk op het takenlampje van DAMM een moderne en retro uitstraling.


Stalen en koperen tafellamp - $ 217

Dit armatuur van TRNK is bescheiden en vet, alles tegelijk.


Statief bureaulamp - $ 95

Kies uit een kale lamp of een schaduw op deze slimme kleine lamp van onefortythree.


Koperen boog-tafellamp - $ 69, 95

Deze CB2-armatuur heeft een interessante architectuur voor een lamp en het materiaal straalt een industriële sfeer uit.


Schuine koperen tafellamp - $ 448

Door een mix van materialen en een gedurfde vorm onderscheidde deze Antropologie-lamp zich van de rest.


Verankerde Orb taaklamp - $ 248

We houden van de rondingen en de kleur van deze lieve lamp van Anthropologie, die ook niet veel ruimte op je tafelblad inneemt.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën