Stijlvolle en sexy badkamers

Anonim

Een stijlvolle en goed ontworpen badkamer kan een lange weg gaan. Er is iets fris dat ik zo leuk vind aan moderne hotelbadkamers en het minimalisme dat te vinden is in unisex nachtclub-toiletten. Het is een beetje verontrustend om na te denken over hoeveel tijd we daadwerkelijk in een toilet doorbrengen - dus waarom zou je er geen prettige omgeving van maken?

Persoonlijk houd ik van badkamers die warm zijn met weelderige planten en kleuren. Ik vind het altijd grappig om te zien wat kunst en tijdschriften mensen over en naast het toilet houden. Ook is het handig wanneer de verlichting goed is gedaan, tegenover die vreselijke fluorescente tint boven het hoofd. De juiste verf, tapijt en handdoeken kunnen echt een gevoel van karakter toevoegen.

1. Een moderne architectendroom, de hoofdbadkamer van de Oberfield Residence, ontworpen door Zoltan Pali.
2. Gemeenschappelijke unisex-badkamer in de DUVET CLUB in New York City.
3. De appartementbadkamer van La Padrera, het Gaudi-huis in Barcelona.
4. Een kleine roze en zwarte charmeur, de badkamer van Marc Gomes
5. Een hotel geïnspireerde badkamer, in het huis van John Ruggiero.
6. In een van de meest originele hotelsuites die ik ooit heb gezien, was deze glazen toiletruimte in het Barcelona Princess Hotel.
7. Een collage van willekeurige vintage foto's, over een vintage dressoir, lijnen de muur van het toilet in Poke Architecture.
8. Harriet Zaretsky zei dat de badkamer een van haar minst favoriete kamers in haar huis was. Ik denk dat ze het precies goed heeft gestyled.
9. Klauw voet badkuipen zullen me elke keer winnen! De badkamer van Greg en Anthony was een van mijn favoriete kenmerken van hun prachtige ambachtsman restauratie.
10. Een perfecte moderne en organische mix verenigt zich in het Briarcliff View Home, ontworpen en eigendom van architect John Pugliese.

Afbeeldingen: Bethany Nauert

Populaire Categorieën