Sue's Simply Stunning Houseboat

Anonim

Naam: Sue Nixon
Locatie: Seattle - Washington
Grootte: 1000 vierkante voet
Jaren woonden in: 10 jaar op het dok; 6 maanden in dit huis; Eigen

Een paar maanden geleden berichtte ik over de dromerige woonbootcultuur in Hello Houseboats! Leven op de kust van Seattle, en tot mijn grote vreugde had ik de mogelijkheid om een ​​rondleiding door een van deze geweldige huizen te maken. Is het idee om in een woonboot te leven zoals jij je voorstelt? Het antwoord is een volmondig 'JA' en nog veel, veel meer.

Diavoorstelling openen

De eerste keer dat Sue een glimp opving van de woonbootcultuur, was ze verslaafd en droomde ze ervan ooit in een huis te leven. De meeste mensen die deze huizen zien, zijn onder de indruk van het leven in zo'n dromerige levensstijl; het verschil is dat Sue echt heeft gewerkt om deze droom werkelijkheid te laten worden. Het kostte haar tien jaar, maar was elke seconde waard.

Sue woonde tien jaar lang in haar eerste woonboot in het midden van het dok. En hoewel Sue buitengewoon gelukkig was in haar woonboot, was haar ultieme wens om een ​​huis te hebben op de meest gewilde locatie aan het einde van het dok. En, zoals u zich kunt voorstellen, huizen op die toplocatie komen niet vaak op de markt. Maar Sue's geluk sloeg toe en zie haar droom uitkomen. Ze had een ongelooflijke kans om er een te kopen en ze sprong er zo snel mogelijk naartoe. Ze had eindelijk haar droomlocatie en nu was het tijd om het huis dat ze kocht te laten worden zoals ze wist dat het zou kunnen zijn.

Dit nieuw te wonen huis was al meer dan dertig jaar bezet en had dringend behoefte aan een moderne update en een verademing. Sue heeft de hele boel behoorlijk ontdaan en een open zolder gecreëerd met een muur van ramen om het water overal in huis te kunnen zien. Ze maakte de keuken en de badkamer op de begane grond schoon, voegde trappen toe en een badkamer in de slaapkamer. De transformatie die heeft plaatsgevonden in dit huis is absoluut verbazingwekkend - ik zag de eerdere afbeeldingen (die mogelijk alleen maar verschijnen als een toekomstige post!).

Ze heeft een helder, gezellig, luchtig en adembenemend huis gecreëerd dat inspiratie en creativiteit uitstraalt. Het is moeilijk te geloven dat het maar 1000 vierkante voet is. Ze heeft een spectaculaire klus gedaan door dit huis te vullen met kalme, neutrale, zinvolle items die de helden van het huis niet afhouden van de omgeving en de architectuur.

Het is moeilijk te geloven dat Sue hier maar zes maanden heeft gewoond omdat er al zoveel leven en persoonlijkheid gevoeld wordt in elke porie van haar huis. Het is een lange, moeilijke weg geweest voor Sue om haar droom werkelijkheid te laten worden, maar ze wordt nu elke ochtend wakker, kijk naar het meer vanuit haar bed, adem de frisse lucht in en weet dat met vastberadenheid, doorzettingsvermogen en een droom die je kunt alles laten uitkomen.

Diavoorstelling openen

Appartement therapie onderzoek:

Mijn stijl en inspiratie: De eerste keer dat ik op een woonbootdok liep, sprong mijn hart. Ik dacht: "Serieus? Mensen gaan zo leven?" Ik wist dat ik een van hen moest zijn! Het kostte me tien jaar sparen en dromen voordat ik het kon laten gebeuren. Tien jaar later verheugt het me precies hetzelfde. Dit huis, het water, mijn buren, het licht en de stad waarin we leven, 7mash; echt magisch.

Woonboten, en de gemeenschap aangetrokken tot hen, hebben de neiging zichzelf niet al te serieus te nemen. Misschien komt het omdat de vloeren en muren niet recht zijn, dus de druk om perfect te zijn is volledig van tafel. En als je het weer niet leuk vindt, is dit leven niets voor jou. We parkeren onze auto's op straat en lopen door de haven in de zon, regen en sneeuw met boodschappen op sleeptouw. We worden door de elementen in beweging gezet en gaan voor altijd naar het evenwicht. We zijn drijvend, maar toch geaard. Altijd aan het veranderen, nooit zelfvoldaan.

Het ritme en de textuur van deze levensstijl, samen met mijn roepingen in muziek en design, hebben mijn stijl gecultiveerd. Ik hou ervan mezelf te omringen met dingen die me intrigeren - het mengen van open ruimtes en strakke lijnen, donker en licht, metaal en hout, oud en nieuw, hoeken en licht. Hoe meer ik waardeer, hoe meer ik oplet. Hoe meer ik merk, hoe meer ik evolueer.

Favoriete element: wanneer ik naar het buitenland of in de buurt ga, vind ik het heerlijk om onverwachte dingen te vinden en ze deel van mijn huis te maken. Ik heb een deurklopper die ik vond in een winkeltje in Parijs dat ik als handdoekenrek in mijn badkamer gebruik, en een oude patrijspoort die ik vond in een ruilmiddel van een visser in mijn douche.

Een van mijn barkrukken is van het oude tandartspraktijk van mijn vader en de andere is van een moderne retro-ontwerper. Boven heb ik de oude scheepsladder die vroeger de enige manier was om naar boven te gaan. Het wacht op me om een ​​industrieel luik naar het dak te brengen.

Er is een plaats voor glanzend en nieuw, en een plek voor gehavend en waar. Ik denk dat hun plaats naast elkaar is.

Grootste uitdaging: Toen mijn contractanten mijn ruimte binnengingen om met de verbouwing te beginnen, hadden ze hun niveaus in de hand. Het duurde niet lang voor ze hen in de truck achterlieten. Toen mijn projectmanager me vroeg welke muur ik het beste vond met een plan om alles aan die muur aan te passen. Ik vertelde hem, in het oog springend! Intuïtie en instinct zijn helden in dit huis.

Remodels zijn stressvol. Als u er een overweegt, raad ik ten zeerste het team aan waarmee ik heb gewerkt. Ze zijn super getalenteerd, eerlijk, flexibel, redelijk geprijsd en deden wat ze zeiden dat ze zouden doen!

Architect: Johan Luchsinger, Baylis Architects
Aannemer: Douglas Johnson & Company

Wat vrienden zeggen: ik heb geholpen dat te kiezen!

Het is de bedoeling dat we in gemeenschap zijn, om dingen met elkaar te verwerken. Er zijn ZOVEEL beslissingen die moeten worden genomen bij het creëren van iets nieuws. Het kan volledig overweldigend zijn. Mijn vrienden en familie waren door mijn hele proces heen verstrengeld. Hun inzichten, hun meningen, hun leren, alles maakt deel uit van mijn huis. Ik vroeg, ze spraken, ik luisterde. En dan, meer geïnformeerd, zou ik mijn keuze maken. Ze waren zo gul in het meedoen en ik ben dankbaar.

Ik vind het heerlijk dat ze zichzelf in mijn ruimte zien. Ik hou nog meer van, dat ik ze in mijn ruimte zie.

Beste advies: "Wanneer je in een klein huis woont, moet je meedogenloos bewerken." Ik heb dit gehoord en het is waar! Wat je ook bezit, neemt of geeft. Dus omring jezelf met dingen die je vullen. Breng alleen dingen bij u thuis, die u verrassen. Wees geduldig en let op wat je aan het lachen maakt, of ben je de adem benemen. Dat is hoe we onze stijl leren.

Als ik merk wat ik leuk vind, probeer ik te begrijpen waarom. Is het kleur? Texture? Is het sterk of kwetsbaar? Helder of subtiel? Recht of gebogen?

Hoe meer we aandacht schenken aan onze eigen creativiteit en stijl, hoe duidelijker we worden over wat we liefhebben en ons energie geven. Hoe meer we kiezen voor die dingen om ons heen, en hoe meer ons huis ons wordt. Het is echt moeilijk om ruimte te laten voor het onverwachte. Om ruimte te laten voor dingen om te worden wat ze moeten zijn. Maar wanneer we dat doen, is het de moeite waard!

Diavoorstelling openen

Hulpbronnen Opmerking:

VERF EN KLEUREN

  • Benjamin Moore schildert rotsen. Na veel beproeving heb ik de binnenkant van het huis met White Dove geverfd en de buitenkant met Kendall Gray en White Dove. Ik heb het redelijk neutraal gehouden, omdat ik hou van verf om het geheel te complimenteren. Het gebruik van de hoge glansverf aan de buitenkant bleek een goede keuze. Ik word geraakt met veel weer, en het lijkt er meteen af ​​te rollen!

WOONKAMER

  • Elk klein huis moet een draaistoel hebben. Ik werd verliefd op een ontwerp van Reach die volgens mij nooit zal verslijten omdat ze ze niet meer maken. Ik heb ook een dik wit shag-wollen tapijt waar ik dol op ben. Ik vond het in een kleine winkel in boetiekjes voor thuisinterieurs, Seva genaamd in Seattle. Hun spullen zijn verbluffend.

  Weinig dingen verrukken me meer dan ontspannen in de draaistoel, of liggend in het midden van de vloer op een zacht tapijt voor het vuur, luisterend naar het water.

EETKAMER

  • Ik heb een oude antieke tafel die ik heb geërfd met funky benen en stoelen waarvan ik me niet kan herinneren dat ze gekocht zijn. Ik ben een fan van beide. Het beste is echter het oude industriële licht dat in de oorspronkelijke keuken lag. Ik heb het zwart geverfd om aan mijn eettafel te hangen, en ik vind het geweldig dat het het DNA van dit huis belichaamt.

  Het plafond boven mijn eetkamer wordt ondersteund door PSL-steunbalken, die zijn geïnstalleerd om de zoldervloer omhoog te houden. Ik werd verliefd op hen. Vaak zijn ze in spar gewikkeld, maar ik heb ze rauw gelaten met een vleugje vernis, en ze zijn verbluffend. Ze zien eruit als een soort zeldzaam Tiger-hout.

  De spittrap met ijzeren balusters en stalen kabels zijn de perfecte aanvulling op de onbewerkte industriële balken. En hoe graag ik ook van de scheepsladder hou, rocken!

KEUKEN

  • Om het lek in mijn portemonnee te helpen, koos ik keukenkasten van IKEA wetende dat ik wilde investeren in hele mooie apparaten. Ik ontdekte dat het kastje en de lade aan Earthwise trekken waar ze super coole dingen vinden en verkopen om ze opnieuw te gebruiken. Elke trek ademt van karakter en laat de keuken doordringen in stijl en textuur.

  De ruimte wordt gekoesterd, dus ik vond het geweldig om een ​​Duitse fabrikant te vinden, Liebherr die een koelkast maakt van 24 inch breed, 72 cm lang, en voelt aan als het W-hotel wanneer je hem opent!

SLAAPKAMER

  • Licht trekt me naar boven. Nou ja, dat en mijn opgeknapte Singer Naaimachine uit 1958 die ik heb geërfd van de zus van mijn vader.

  Ik heb een kleine kroonluchter die de ruimte vervoert, een lampvoet met kralen in de hoek en een lampenkap aan de muur die ik vond op de heuvels van Montmontre, Parijs. Handgemaakt door een lieve vrouw en haar moeder. Het werpt amber warmte over de hele kamer.

  Als je me 20 jaar geleden vroeg of ik op een woonboot zou wonen, op een open zolder zou slapen en zou leren naaien, had ik gelachen. Toch ben ik hier, ze allemaal aan het aanbidden!

KANTOOR

  • Ik werk thuis. Mijn kantoor is een stand-up bureau in de noordwestelijke hoek van het huis. Ik kijk uit naar de eenden, paddle-boarders en zweefvliegtuigen. Verrassend genoeg krijg ik nog steeds dingen gedaan! Ik vond een fantastische verticale boekenplank van Design Within Reach die alles, van mijn grootmoeders boekencollectie tot mijn clientbestanden, omzet in kunst. De besloten ruimte zorgt ervoor dat ik dingen kwijtraak op het moment dat ik ze niet meer nodig heb.

Diavoorstelling openen

Bedankt, Sue!

Afbeeldingen: Alysha Findley

• HUIS TOUR ARCHIEF Bekijk hier de rondleidingen van het huis
• Wilt u uw huis delen met Apartment Therapy? Neem contact op met de redactie via ons formulier voor het indienen van een Huisbezoek.
• Bent u een ontwerper / architect / decorateur die geïnteresseerd is in het delen van een woonproject met lezers van Apartment Therapy? Neem contact op met de redactie via ons Professional Submission Form.

Diavoorstelling openen

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën