Tafelaccessoires door nettydesigns

Anonim

Materialen: witte twill stof, zeefdruk inkt, borduurgaren
Prijs Punt: Servet $ 7, 95, Placemat $ 10, 95

"Het aankleden van een tafel voor diners of dagelijks gebruik wordt al snel een onderdeel van de dagelijkse huisesthetiek in het leven in een klein appartement." Een tafel aankleden kan net zo effectief zijn als het schilderen van een muur in een nieuwe kleur. "De handgemaakte tafelaccessoires van netty-ontwerpen zijn tweedimensionaal patronen met opzettelijke kleurrijke geborduurde accenten .... "

"Een stof van een katoenmix is ​​van zijde voorzien en geborduurd om zowel een visueel als tactiel tweedimensionaal patroon te creëren.

Momenteel worden in de collectie gratis sets placemats en servetten aangeboden. De servetten komen doelbewust niet overeen met de placemat en elk servet of placemat kan worden geborduurd op een andere locatie binnen elke set. Elk van de sets is vernoemd naar een vrouw in het gezin of een vriendin van dichtbij en het ontwerp weerspiegelt iets van het karakter van elke persoon.

Veel van mijn inspiraties kwamen voort uit mijn liefde voor de natuur en fascinatie voor geschiedenis. De natuur is een geweldig voorbeeld van georganiseerde ritmische chaos. Het beste deel van een patroon is het doorbreken met een nieuwe kleur of een nieuwe vorm en zo het oog opnieuw richten om het onverwachte te zien. Al mijn patronen kunnen worden toegepast op zowat elke denkbare thuisaccessoire. "

Ontwerper: Lynette Suslowicz
Link: www.nettydesigns.com
Locatie: Cambridge, MA

---

Vorige ontwerp:
Reveal Ottoman door Keith Kaminski

• Over Design Showcase 2009: deze zomer vieren we het beste in ontwerp voor thuis. We nemen inzendingen van onafhankelijke en studentenontwerpers uit de hele wereld en laten onze lezers stemmen over wie ze denken dat het beste ontwerp heeft. Er is ook een panel van augustus rechters. Twee winnaars winnen $ 20.000 aan gerichte advertentieplaatsingen op onze sites om hun carrière te starten. Alle info is hier.

• Alle ontwerpen

Populaire Categorieën