Tatami-vierkanten

Enzo Avitabile - A pe isse (Juni- 2019).

Anonim

Vlak voor Flor waren tatami-matten de originele modulaire vloertegel. Gemaakt van geurige gedroogde grassen en ontworpen om gemakkelijk te worden vervangen als je vuil of oud wordt. Met deze traditionele vloermatten wil je echt je schoenen uittrekken. Het oppervlak dat ze maken is stevig maar dempend, en als je van een hard bed houdt, zou je het leuk vinden om op tatamis te slapen.

De tatami-mat, die ongeveer 33, 5 "x 70, 5" is, is de standaard voor het meten van onroerend goed in Japan, een eenheid die bekend staat als jo (zoals in "dat kleine theesalon is 6-jo en 4, 5-jo") en kamers zijn gebouwd om netjes een bepaald aantal matten te ontvangen.

Hier in de VS komt het zelden voor dat rechthoekige tatami's uw vloer netjes afdekken, maar deze nieuwe vierkante soort is iets flexibeler. Op 3'x3 ', kunnen deze worden gebruikt zoals de Flor-tegels zijn, om een ​​vloer van de vloer tot de vloer te bedekken (een die toevallig veelvouden van 3' past) of om een ​​speciaal gebied binnen een kamer te definiëren.
Perfect om een ​​ruimte in een kamer te verlichten voor yoga of meditatie.

Verkrijgbaar bij DharmaCrafts.

Populaire Categorieën