De dingen die u moet doen voordat u iets online koopt

Sony Playstation 4 console (NL/BE) (April 2019).

Sony Playstation 4 console (NL/BE) (April 2019).

Anonim

Brett & Betsy's West Village Ingenuity

Dus je hebt gezocht en je hebt gezocht en je hebt het eindelijk gevonden: naar je glanzen vanuit een browservenster is je perfecte (tapijt, bank, lamp, muur opknoping). Het is precies wat je zocht en je bent klaar om de trekker over te halen en naar huis te brengen. Maar wacht! Koop voordat je koopt eerst deze vijf dingen.

1. Controleer de metingen.
Die bank of stoel lijkt misschien precies de juiste maat, maar foto's kunnen bedriegen. Controleer de afmetingen en controleer ze vervolgens op basis van de afmetingen van je huis, om ervoor te zorgen dat je niet in de buurt komt van meubels in poppenformaat of een gigantische lamp (of gewoon een bank die niet in de deur past).

2. Controleer het retourbeleid.
Dit is met name van belang voor grotere artikelen zoals meubels, omdat detailhandelaren, zelfs grote, gerenommeerde bedrijven, vaak geen rendement op overmaatse artikelen zullen nemen of een aanzienlijke toeslag voor het opnieuw in rekening brengen zullen in rekening brengen. Zelfs als een winkelier een genereus retourbeleid hanteert, kost het u bijna altijd de moeite om terug te sturen, dus neem dit mee in uw beslissing om te kopen.

3. Controleer het verzendbeleid.
Wanneer u overmaatse artikelen koopt, is het de moeite waard om een ​​paar minuten de tijd te nemen om precies te bepalen hoe en waar ze zullen worden verzonden. Worden uw nieuwe meubels in een doos bij uw voordeur afgeleverd? Of dragen de bezorgers uw meubels in uw huis, plaatsen ze ze en nemen ze de verpakking weg? Is er een beleid voor trappen? Ik woon op de vijfde verdieping en heb de harde manier geleerd waarop de meeste bedrijven extra rekenen voor elke vlucht. Toch is het beter om een ​​matras de trap op te slepen.

4. Zoek naar kortingsbonnen.
Ik koop nooit iets online zonder eerst naar coupons te zoeken - ik typ gewoon 'naam van de verkoper + kortingsbonnen' (bijvoorbeeld 'West Elm kortingsbonnen') in Google en kijk wat er komt. Soms zul je niets vinden, maar soms zul je eindigen met veel geld te besparen op iets dat je toch al van plan bent te kopen. En dat is goed nieuws.