De dingen die alleen dichtbij zijn Vrienden zullen je over je huis vertellen

Top 15 Scariest Things Caught on GoPro Camera (April 2019).

Top 15 Scariest Things Caught on GoPro Camera (April 2019).

Anonim

Soms is het aan de mensen die zich het dichtst bij ons bevinden om ons de real deal te vertellen, of om een ​​vriendelijke stijlinterventie op te zetten als we niet objectief kunnen zijn over onze eigen ruimte. Als antwoord op je vraag: "Wat denk je van de nieuwe kamer?", Vertellen ze het alsof ze het zien, in plaats van platitudes uit te drukken. En soms is het zinvol om te luisteren en hun advies op te nemen in uw eigen denken. Hier zijn de dingen die alleen je beste vrienden durven te vertellen.

U heeft kleur nodig

In je decoratieve fantasieën speelt een fluwelen fluwelen sofa een centrale rol, en diepblauwe muren omringen je comfortabel. Maar toen het echt tijd was om de trekker over te halen naar je echte huis, was je zo bezorgd om overboord te gaan dat je te veel compenseerde en nu dagen in neutrale tinten. Ja, alles is praktisch, maar in plaats van dat je na vijf jaar een dramatische verfbeurt krijgt, ben je vandaag al verveeld.

→ 8 stappen naar kleurvertrouwen

Uw meubilair is te match-y match-y

Stijlvolle ruimtes hebben een mix van elementen, maar hebben nog steeds een algehele stijl die een ruimte bij elkaar houdt. In jouw geval was de tijd krap, of wist je niet wat ermee werkte, dus kocht je alles in één keer. Het probleem nu is dat je woonkamer eruit ziet als pagina 11 van de catalogus Pottery Barn.

→ 8 Tips voor het mixen van stijlen thuis (zonder eruit als een gek persoon)

Uw meubilair overweldigt de ruimte

Of je hebt te veel en je moet af van wat extra's, of je meubels hebben de verkeerde schaal en het is simpelweg te groot voor de ruimte. Zoals het is, voelt het als een reus die in een poppenhuis woont dat overstuffed en claustrofobisch is. Sommige mensen kunnen het gewoon VOELEN; de rest van ons moet meten. Een 75-cm lange bank klinkt misschien perfect - tot je hem in je ruimte krijgt en beseft dat 75 centimeter veel te groot is (of veel te klein). Om een ​​goed beeld te krijgen van hoe een stuk in je ruimte zal voelen, maak je een mock-up. Verwaarloos ook de verticale afmetingen niet.

→ Meubilair kopen? Hier is precies wat te meten

Je stijl is te onpersoonlijk

Wat is een huis zonder de dingen waar je van houdt, of het bewijs van herinneringen en ervaringen die je hebt verzameld? Je omringen met dingen die iets betekenen, vertaalt zich in een geïnternaliseerd en onwrikbaar gevoel voor stijl dat je in je ruimte zult laten zien. De gemakkelijkste manier om dit te verhelpen, is met dingen zoals kunst, die je in de loop van de tijd kunt indelen in plaats van dramatisch te veranderen wat je al hebt gedaan. Kies uit wat je leuk vindt, verzamel dingen van je reizen en pas het aanbod aan dat je al hebt.

→ 6 manieren om een ​​huis te creëren dat uw persoonlijkheid laat zien

Populaire Categorieën