Dit kleine Finse appartement heeft een echt slimme kastoplossing

A country for sociopaths by sociopaths (April 2019).

A country for sociopaths by sociopaths (April 2019).

Anonim

Het charmante kleine huis van de Finse blogger Adalmina had een probleem dat veel kleine appartementen gemeen hadden: lang niet genoeg kastruimte. Dus profiteerde ze van de hoge plafonds van haar appartement om een ​​slimme oplossing te implementeren.

Adalmina draaide een slaaphoekje in haar kleine appartement om in een inloopkast en bouwde daarboven een loftslaapruimte. Nu heeft ze het soort kast waar mensen in veel grotere huizen alleen maar van kunnen dromen - en een gezellige slaapkamer met een loft op de grond. Witte gordijnen schuiven dicht om de kast uit het zicht te verbergen wanneer deze niet in gebruik is.

Het is een oplossing die vrijwel elke op mode geobsedeerde kleine ruimtebewoner thuis kan implementeren, met behulp van een op maat gemaakte loft of een hoogslaper van een winkel als IKEA. (Interieurontwerper Robin Sillau deed iets soortgelijks in haar kleine slaapkamer, die je hier kunt zien.)

In de rest van het appartement heeft een volledig wit palet een kalmerend effect en helpt het de ruimte om veel groter te voelen dan het is. Het helpt dat er een duidelijk gebrek aan rommel is - nog een voordeel van het hebben van een gigantische kast. Een beetje textuur en een paar zwarte accenten houden dingen interessant.

Er is nog veel meer te zien in dit kleine appartement - lees Adalmina's blog voor meer inspiratie.

Populaire Categorieën