Dit is misschien wel het mooiste Prefab-huis dat we ooit hebben gezien

Irwin Redlener: How to survive a nuclear attack (April 2019).

Irwin Redlener: How to survive a nuclear attack (April 2019).

Anonim

Wanneer de meeste mensen denken aan een prefabhuis, stellen ze zich waarschijnlijk een aanhanger voor - niet bepaald stijlvol. Maar het Deense designbedrijf Vipp, ook verantwoordelijk voor prachtige keukens en kranen en zelfs stofferpannen, onderneemt stappen om dat allemaal te veranderen. Hun nieuwste 'product' is een hele woning, die voor één prijs volledig is uitgerust, met muren, vloeren, ramen, meubels en zelfs beddengoed en bestek. Het is perfect voor stijlvolle mensen op zoek naar een stijlvolle nieuwe vakantie thuis, en ook voor degenen die een hekel hebben aan het nemen van beslissingen.

Het onderkomen, dat met zijn minimale detaillering en glaswanden teruggrijpt op het Farnsworth House van Mies van der Rohe, meet een relatief ruime 592 vierkante meter. De eerste verdieping lijkt een beetje vreemd geconfigureerd, met een backless ligbed dienen als de enige plek om te ontspannen. Maar als je het soort persoon bent dat een huis koopt dat op een sculptuur lijkt, dan is dat misschien gewoon jouw ding. Je kunt het ligbed in een mum van tijd tegen de muur duwen als je ziet hoe de sneeuw zachtjes door de takken van de perfecte bomen van het perfecte Scandinavische bos drijft, waar je perfecte Scandinavische huis onvermijdelijk ligt.

De aankoopprijs van het huis omvat ook een volledig uitgeruste keuken die al dan niet is geïnspireerd door Darth Vader. Een open haard voegt een beetje warmte toe, als een contrast met de donkere donkere muren.

Op het tweede niveau, bereikbaar via een ladder, is een verrassend gezellige slaapzolder. Het echte verkoopargument hier is het reusachtige dakraam dat het hele plafond omvat - een andere gelegenheid om te communiceren met de (hopelijk ongerepte) natuurlijke omgeving.

Dit kan allemaal van jou zijn voor $ 585K. En we bedoelen echt alles - het meubilair, de verlichtingsarmaturen, zelfs de toiletborstel. Nu moet je gewoon ergens vinden om het te zeggen.

Lees meer (en misschien je eigen kopen?) Bij Vipp. (En als u uw eigen koopt, stuur ons dan zeker foto's.)

via Emmas Designblogg

Populaire Categorieën