Deze Tricked Out Studio doet het echt allemaal tegelijk

Bloodraven: what’s the three-eyed raven’s secret plan? (Juni- 2019).

Anonim

Zoals je weet, is het probleem met het wonen in de studio dat je alle verschillende soorten woon-, slaap- en eetruimtes die je nodig hebt, in één open ruimte propt. Nu, dankzij ontwerper Simon Woodroffe, kun je dezelfde kamer harder laten werken door te transformeren in wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dit is geweldig.

Toen ik dit geniale prototype zag dat onlangs op Design Milk stond, wist ik dat ik je erover moest vertellen. Het wordt de YO genoemd! Thuis en ik wil er nu een.

Dit is de goocheltruc: in plaats van de woonkamer elke centimeter beschikbare ruimte te laten gebruiken, heeft Woodroffe zelfs een verhoogde vloer geïnstalleerd die de ruimte-zuigen meer dan goedmaakt door de bewoner in staat te stellen de studio-multi-tasking op de coolste manieren te maken mogelijk.

Loop de ruime woonkamer in en plaats een stoel in de ontzettend retro 'conversation pit'-stijl verlaagde bankcluster. Hongerig? Trek magisch aan een eettafel en zit uit je vloer en open de kastdeuren om je volledig functionele keuken te onthullen.

Als je slaperig wordt, draai je gewoon de motor aan die je bed op zijn plaats laat zakken. Meer opslag nodig? Pop de bakken onder de vloer open en vul ze op.

Er zijn zelfs twee zeer verschillende prototypes van stijlen om rekening te houden met verschillende ontwerpsmaak. Het andere, kleurrijkere model gebruikt dezelfde slimme ontwerptricks, maar dan in een puncher-pakket.

Het lijkt erop dat er een kast is die een verborgen bureau (boven) of een extra bed (onder) verstopt.

En hier krijgt de eettafel een geweldige, disco toevoeging van een verlicht interieur.

Klaar om in te trekken? Meer details nodig? Bekijk alle foto's, lay-outs en details over deze geweldige ontwerpen op YO! Huis.

Populaire Categorieën