Discussie collectief

Theo Hiddema vs Gerard Spong in pittige discussie must see!! (Mei 2019).

Anonim

  • Locatie: Brooklyn, NY
  • Website: threadcollective.com

Goed geweven. Heb je een appartement gekocht? Een architect nodig? Wil je iets interessants doen? Als je jong bent (in de geest), hip en op zoek bent om creatief om te gaan met de krappe ruimtes in New York en om coole materialen in je nieuwe huis te injecteren, raden we je aan Thread Collective te bekijken.

Een echt collectief met drie opdrachtgevers - Mark Mancuso, Gita Nandan en Elliot Maltby - Thread Collective is een opkomende rockband op het gebied van architectuur. Met twee architecten - Mark en Gita - en één landschapsarchitect - Elliot - is Thread creatief, neemt ze risico's met materialen en creëert ze eenmalige ruimtes om de wilder dromen van hun eigenaar te vervullen.

Diavoorstelling openen

Ze staan ​​achter het ontwerp voor Amy's Micro Palace op Mott Street en een aantal andere projecten, waaronder een enorme minimalistische Brooklyn live / werkruimte in onze diavoorstelling.

"Onderzoek naar de naden tussen gebouw, kunst en landschap", zien de projecten van Thread er allemaal anders uit, maar hebben een funky kenmerkende stijl ingebed in hun ruimtebesparende apparaten en een luxe gebruik van organische grondstoffen.

Zie ze als Clodagh met een rand en zonder alle vlezige, neutrale kleuren .... MGR

Diavoorstelling openen

Populaire Categorieën