De drie metingen die u moet weten wanneer u illustraties ophangt

Siddharthan Chandran: Can the damaged brain repair itself? (April 2019).

Siddharthan Chandran: Can the damaged brain repair itself? (April 2019).

Anonim

Meg's Classic Glamour Apartment

Het lijkt gemakkelijk genoeg. Pak een haak en een hamer en ga aan het werk. Maar er is zeker een beetje een wetenschap om kunstwerken op de juiste manier op te hangen. Met deze drie sleutelmetingen als uitgangspunt, kun je niet echt fout gaan.

57 "- 60"

De ideale hoogte voor kunst op een muur

3 "- 6"

De ideale afstand tussen stukken van kunst

6 "- 8"

De ideale afstand tussen de onderste rand van kunst en de bovenrand van meubilair

De eerste figuur vertelt je dat het midden van je stuk ongeveer 57 centimeter (of een beetje meer) van de vloer verwijderd moet zijn. Als je een salonwand met veel foto's ophangt, probeer dan het visuele centrum van het arrangement te vinden en werk vanaf daar (je hebt het allemaal van tevoren op de vloer in kaart gebracht, toch?).

De tweede figuur suggereert dat er tussen de frames in een galerij of een salonwand 3 tot 6 inch ruimte moet zijn. Enig minder, en het arrangement wordt te druk. Te veel ruimte en de frames verliezen hun relatie met elkaar.

Het laatste nummer is een richtlijn die je kunstwerk op de grond houdt rond je meubels, zoals het hoofdeinde of de achterkant van de bank. Dit cijfer kan in tegenspraak zijn met het eerste, vooral als je meubilair met een zeer laag profiel hebt. In dat geval zou ik willen voorstellen dat je een gelukkig evenwicht vindt, waardoor de middelste hoogte van de kunst omlaag komt om dichter bij de bovenkant van het meubilair in de kamer te zitten.

Over de top Gallery Walls: 10 Wall Parties die Prove More is more

De kleine lettertjes? Je kunt deze regels absoluut overtreden wanneer je maar wilt. Ik heb een aantal echt meeslepende galeriewanden gezien waarbij de frames elkaar raken. En in ruimten waar de ooghoogte van de hoofdbewoners om welke reden dan ook omhoog wordt gebracht of verlaagd (omdat ze op een heel laag meubilair zitten, of omdat ze kinderen zijn), kan het kunstwerk dienovereenkomstig omhoog of omlaag worden verplaatst.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën