Drie eenvoudige dingen die u kunt doen om uw badkamer kindvriendelijker te maken

Anonim

De badkamer kan een enge plek zijn voor het jongere kind dat in de beginstadia is van zindelijkheidstraining - of het kan worden gezien als een plaats waar vervelende klusjes door de kleuter plaatsvinden (handen wassen, tandenpoetsen, enz.), er zijn drie eenvoudige dingen die u met uw badkamer kunt doen waardoor het een meer gastvrije, op kinderen gerichte plek wordt.

• Een verlengstuk voor lichtschakelaars is een handig apparaatje waarmee kinderen de vrijheid en onafhankelijkheid hebben om de lichten in de badkamer aan te doen. Dingen zijn veel minder intimiderend als ze niet in het donker zijn.

• Een eenvoudige ontlasting laat uw kind gemakkelijk de gootsteen en het toilet bereiken. Terwijl elke stap ontlasting voor het toilet zal doen, houden wij van deze met opbergruimte voor de gootsteen, zodat uw kind zijn eigen kleine badkamerruimte kan hebben voor al hun spullen.

• En als je het over toiletten hebt, kun je met een potje op de wc stappen zonder een echte kinderstoel en je kinderen zich veilig voelen terwijl ze het volwassen toilet verkennen. We houden van Growing Up Green's potje stoel die is gemaakt van 100% pesticiden-vrije bamboe.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.