Tiny Kitchens: Beauty & Function in a Small Space

Anonim

Een van de moeilijkste obstakels in de kleine ruimte is het creëren van een functionele en mooie keuken met minimale vierkante meters. Gelukkig is de community van appartementstherapie vol ideeën en inspiratie, die allemaal schaalbaar is van klein tot klein.

Hoe mensen omgaan met hun kleine keukens varieert natuurlijk, afhankelijk van smaak en ruimte. Sommigen geven de voorkeur aan het schilderen van keukens met een levendige of rijke kleur, waarbij ze profiteren van het kleine gebied als een mogelijkheid voor een accent. Anderen houden de wanden en kasten wit, maar omvatten streepjes kleur voor interesse en levendigheid.
Misschien wel het meest cruciale element van de kleine keuken is het zorgvuldig bewerken van objecten en apparaten. Dit kan praktisch zijn, niet alleen omdat de opslagruimte beperkt is, maar omdat in veel kleine keukens opgeslagen objecten zichtbaar zijn, een deel van het decor worden en functionele hulpmiddelen voor het leven. Veel van de afgebeelde kleine keukens gebruiken slimme opbergoplossingen zoals magnetische strips voor messen, hangende potstellingen en wandhaken voor alles van mokken tot roeren tot kommen.
Hier is een reeks kleine keukeninspiratie van de Apartment Therapy-gemeenschap in 2010. Wat zijn je favoriete opslagoplossingen? En welke aanpak heeft uw voorkeur: wit met accenten of kleurkleur?

 • Diavoorstelling openen

  .

  Diavoorstelling openen

  Diavoorstelling openen

  Diavoorstelling openen

  Diavoorstelling openen

Populaire Categorieën