Een Tiny Transforming Paris-appartement

Lego-style apartment transforms into infinite spaces (April 2019).

Lego-style apartment transforms into infinite spaces (April 2019).

Anonim

193 vierkante voet is op zijn zachtst gezegd strak, vooral wanneer je een keuken, eethoek, woonruimte, werkruimte, slaapkamer, badkamer en zelfs een beetje opslag in die kleine footprint probeert te persen. Maar de Parijse ontwerper Geraldine Laferte liet het werken. Haar oplossing: een ruimte waar bijna al het meubilair in de muur vouwt, klaar om continu te transformeren om aan de veranderende behoeften van de bewoner te voldoen.

Zoals hierboven te zien is, klapt de eettafel slim in de muur wanneer hij niet wordt gebruikt - en twee extra krukken dokken ook in de ruimte die eerder door de tafel was ingenomen. Profiterend van de hoge plafonds van de ruimte creëerde Laferte ook een bed dat kan worden verborgen wanneer het niet in gebruik is. Als het bed op is, kan een bureau worden neergeklapt om de woonkamer in een werkruimte te veranderen. Alles is daar, wanneer je het nodig hebt - alles wat je hoeft te doen is het te ontvouwen om zijn potentieel te realiseren.

Deze innovatieve benadering van meubilair betekent dat dit kleine appartement ruimte biedt voor een verrassend ruime keuken. Er is ook ruimte voor een muur met kasten op de volledige hoogte langs een kant van het appartement, een overvloed aan opslagruimte die elke kleine bewoner zou benijden.

Je kunt meer foto's van dit project zien (het is de derde van boven) op de website van de ontwerper.

via Life Edited