Top 10 stijlvolle sectionele & sofa's van Austin en verder

Anonim

Er is zitgelegenheid die stijl en verfijning uitstraalt en er zijn banken waardig om lekker aan te kruipen voor een dutje van 3 uur, maar het vinden van een sofa die zowel hip als comfy is, kan een uitdaging zijn. Erger nog, het lijkt onmogelijk om een profiel te vinden dat aan die criteria voldoet en in een kleine ruimte past. Het is een tijdje geleden dat we sectionals hebben gehad, dus bieden we opzettelijk 9 sectionals + 1 converteerbare sofa aan. . .

De dwarsdoorsnede van de bumper in ons recente bericht over de beste groene verf heeft zoveel interesse gewekt dat het de inspiratie was voor deze bijgewerkte lijst. We bezochten onze favoriete meubelwinkels in Austin om lokaal het beste van het stel te vinden, maar al deze banken zijn ook verkrijgbaar bij elke winkel die deze merken draagt.

  • Bumper Sectional by Younger - Zo comfortabel en zo perfect gestyled met boxy, getuft kussens op de rug en de optie van getuft of niet op de stoel ($ 2530 en hoger). Jongere is een binnenlands bedrijf dat een aantal van de beste kwaliteit, gedetailleerd werk voor een realistische prijs produceert.
  • Astoria Sectional by American Leather - Een tweekleurige optie verkrijgbaar in stof en leer met knopenloos tuften (prijs varieert).
  • Bonnie en Clyde door Blu Dot - We houden van de naam en het partnerschap van de twee magere, gemene loveseats die ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt ($ 1868 en $ 1208).
  • Jane Bi-Sectional door Gus Modern - Stevig, solide en nogmaals. . . getuft ($ 3235)
  • Venetië Sectionaal door Amerikaans leer - We zaten op deze bank in een mooi karamelleer en het was alsof je op een smeltend klodder boter zat (of zo stellen we ons voor). Het is prijzig, maar waardig als je het kunt gebruiken ($ 9360 zoals afgebeeld).
  • Circle Sectional by Younger - Sweet en sassy, ​​deze gebogen bank creëert een intieme gesprekhoek ($ 2979 en hoger).
  • Grace Sectional by Younger-Simple en sinkable, zoals in sink-your-butt en laat het in de donskussens (ongeveer $ 3199).
  • Carter Sectional by Gus Modern - Klassiek en schoon, deze bank is altijd een goed idee ($ 2780).
  • Corbin Sectional by American Leather - Een kleinschalige doorsnede die groot is bij feeststoelen (prijs varieert van leer tot stof). We kunnen ons een vonkend gesprek voorstellen rond deze bank op ons volgende cocktailfeest.
  • Flat Out Sofa by Blu Dot - Bonusbank omdat we deze schattige converteerbare bank niet konden missen die een logeerkamer overbodig maakt (godzijdank). De details zijn moordend, zoals Franse naden en kruissteek, waardoor we nog meer van Blu Dot houden ($ 1099).

Austin Resources:
Blu Dot en Gus Modern zijn beschikbaar op IF + D, en het is de moeite waard hun website te bezoeken om het enigszins sarcastische commentaar van eigenaar Kristen Bolling te lezen.

Jonger is te vinden in de lokale winkel Urban Living.
Chique en modern, Collectic Home biedt Amerikaans leer en andere geweldige merken.

Jouw beurt . . . vertel ons uw nieuwe sofa lust-object of uw lange tijd bankliefde.

Gerelateerde berichten:
Tot 10 slaapbanken / slaapbank
Sectionele banken van minder dan $ 1500
Salontafel voor Blu Dot Sectional
Rugleuningsectie bankopties