Tour een Marokkaans huis gevuld met patroon en kleur

Defensie Jaaroverzicht 2017 (Juli- 2019).

Anonim

Caitlin en Samuel Dow-Sandes, het paar achter de Marokkaanse tegelleverancier Popham Design, hebben ook een uitstekende smaak in het interieur. Dit is niet de eerste keer dat we een huis van hen hebben: hun vorige huis in Marokko is ongeveer een jaar geleden op de site verschenen. In hun nieuwe thuis in Marrakech hebben ze op een nog grotere schaal het soort kleurrijk modern eclecticisme uitgevoerd waarvoor we ze kennen.

Hun woonkamer, hierboven afgebeeld, is geschilderd in een prachtig roodborstje-eiblauw dat bijna een beetje buitenaards is. In een andere ruimte kan een blauwe deze diep overweldigend zijn, maar hier werkt het perfect, het artwork en de zeshoekige tegelvloer af te spelen. Een lamp van Constance Guisset maakt alles af.

De gedurfde kleur gaat naar buiten, waar een paar felle rode stoelen bovenaan een kleurrijk kleed bij het zwembad staan.

Deze kinderkamer is de perfecte balans tussen hoog design en speelse uitbundigheid. 60s mod design ontmoet Marokkaans textiel en ontmoet geometrische tegels op een kleurrijke achtergrond - met een klein beetje IKEA voor een goede maatregel.

Vind je het leuk wat je ziet? Volg de volledige tour op Elle Decor.

Populaire Categorieën