Trendwatch: banken met niet-passende kussenbekleding

Dag van de Crypto - Amsterdam RAI - Dinsdag 30 januari (Juli- 2019).

Anonim

Domaine

De nieuwe Bohemians

Bij goed ontwerp gaat het om de lagen, en het veranderen van de kussens is een eenvoudige manier om een ​​nieuw patroon aan je interieur toe te voegen. Wil je een stoot van plaid of een schok van cheetah? Zet het op de kussens! Het is ongebruikelijk, maar het is uiteindelijk minder vet dan het hebben van een volledig patroon decor.

Instagram van William Rankin McLure IV

Als je een versleten sofa hebt, bedek je de kussens met dekens of levendig textiel zodat je het gedeelte van het meubilair dat wordt gedragen kunt verbergen zonder het hele stuk te vervangen. U kunt een nieuwe kijk hebben op lagere kosten.

De familie van de socialisten

Het bedekken van de kussens is een bijzonder goede optie als je kinderen of huisdieren hebt, omdat de hoezen gemakkelijk in de wasmachine kunnen worden geworpen. Het is ook gemakkelijker om beschadigde kussenhoezen te vervangen dan om een ​​hele bank te vervangen.

Architecturale samenvatting

Als je een neutrale bank hebt, is het bedekken van je kussens een snelle manier om je inrichting te veranderen. Eén maand bedek ze roze en de volgende blauw. Het is één stap omhoog van het gemiddelde accentkussen in termen van visuele impact.

Wat denk je? Is dit een trend die je zou adopteren?