Probeer Life on Auto-Pilot: deze bedrijven bieden geautomatiseerde leveringen van de dingen die u vergeet te vervangen

Nuclear Power and Bomb Testing Documentary Film (Juli- 2019).

Anonim

Je leven is druk en soms zijn er dingen die door de kloven glippen - zoals wanneer heb je voor het laatst een nieuwe tandenborstel gekocht of je schotelspons vervangen? Naar de winkel rennen lijkt misschien niet zo'n karwei, maar kost veel tijd die je zou kunnen besteden aan andere dingen. En dat is een probleem dat verschillende bedrijven geprobeerd hebben op te lossen door leveringen van al uw benodigdheden te automatiseren. Zie ze als je favoriete leuke abonnementsbox, maar voor alle dingen die je echt nodig hebt.

kwinkslag

De meeste tandartsen adviseren dat u uw tandenborstel om de 3 maanden vervangt, of zodra de borstelharen beginnen te slijten. Quip maakt het u gemakkelijk - de eerste maand krijgt u een starterset met een elektrische tandenborstel en andere essentiële dingen op het gebied van de tandheelkunde, en vervolgens wordt u elke 3 maanden bijgevuld - net op tijd.

Kosten: $ 40 of $ 45 voor het eerste pakket, afhankelijk van je plan - daarna $ 5 of $ 10 voor navullingen daarna
Meld je aan: Quip

Sponge Club

Volgens Sponge Club zeggen gezondheidsdeskundigen dat je je keukenspons elke 1 tot 2 weken moet vervangen, dus als je dat niet doet, zou je kiemen en bacteriën kunnen verspreiden. Voor slechts een paar dollar stuurt Sponge Club u 4 nieuwe sponzen om elke maand te gebruiken.

Kosten: $ 4, 44 per maand
Meld je aan: Sponge Club

MeUndies

Als shoppen voor nieuw ondergoed iets is waar je tegenop ziet, laat MeUndies je zien. De abonnementsservices sturen je elke maand een nieuw paar ondergoed in je favoriete stijl - van leren riemen tot boxershorts - zodat je je verzameling langzaam opbouwt.

Kosten: verschilt per stijl, maar varieert van ongeveer $ 14-20 per maand
Meld je aan: MeUndies

Le Parcel

Voor mensen die menstrueren, is er niets erger dan het opraken van tampons wanneer je ze het meest nodig hebt. Le Parcel zorgt ervoor dat uw merken elke maand bij u thuis worden bezorgd, en elk pakket wordt geleverd met een bonuschocoladebehandeling.

Kosten: $ 12 per maand
Aanmelden: Le Parcel

Dollar Shave Club

Als u niet bekend bent met Dollar Shave Club, is dat precies hoe het klinkt: tijdens uw eerste abonnementsmaand stuurt het bedrijf u een scheermes (compleet met een handvat) voor $ 1. Daarna krijg je elke maand de bladen die je nodig hebt, zodat je je kunt scheren zonder ooit naar de winkel te gaan.

Kosten: varieert op basis van uw bestelling, maar varieert van $ 1 (plus $ 2 verzending en afhandeling) tot $ 9
Meld je aan: Dollar Shave Club

Toilet Paper Society

Toiletpapier is een van die dingen die het maakt niet uit hoeveel je echt nodig hebt, je vergeet altijd meer te krijgen - of dat nou, of je hebt een voorraad die zo groot is dat je er nooit meer uit zult komen. Als je meer van het eerste houdt, zal Toilet Paper Society je baddoek voor je bezorgen, zodat je nooit met een lege kartonnen buis vastzit.

Kosten: varieert op basis van merk en het aantal rollen in uw bestelling, maar varieert van $ 1, 99 tot $ 10, 99 per maand
Meld je aan: Toilet Paper Society

Morgans

Voor de rest van uw badkamer benodigdheden, Morgans heeft u gedekt, vooral als het kopen van veganistische producten (zonder dierproeven) belangrijk voor u is. Morgans bestaat al een tijdje, maar is momenteel in de modus voor het testen van privé-bèta, omdat het nieuwe plan is om producten te maken zoals shampoo, conditioner, moisturizer, body wash, scheerschuim en meer tegen kostprijs zonder markup, zodat u uw penningen.

Kosten: start bij $ 8 per maand
Meld je aan: Morgans

Amazone

En natuurlijk heb je opties met Amazon. Met Abonneren & Opslaan kunt u zich abonneren op normale leveringen van uw favoriete producten in alles van schoonheid tot verzorging van huisdieren. U kiest uw eigen leveringsfrequentie op basis van uw individuele gebruik en Amazon zal automatisch de items uitvoeren die u nodig hebt (en u kunt de zendingen op elk gewenst moment onderbreken, als u niet opraken). Of, als u dingen een beetje hightech wilt maken, kunt u een knop in het Amazon-dashboard bekijken.

Kosten: varieert afhankelijk van de producten die u bestelt, maar u krijgt extra besparingen
Meld je aan: Amazon

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.