Twee groene duimen omhoog voor binnentuinen met kleine ruimte

3FM Classic Request 2008 (Juli- 2019).

Anonim

Wat is er niet dol op planten? Natuurlijk kunnen ze soms een puinhoop maken, maar ze voegen zoveel warmte toe aan de inrichting van een ruimte - niet te vergeten dat ze de lucht fris houden, vooral in de wintermaanden wanneer we onszelf opsluiten en alle frisse lucht uit . Planten kunnen kostbare ruimte innemen, maar laat de grootte van je huis je niet weerhouden om te genieten van prachtig groen. Hier zijn 10 geweldige ruimtebesparende ideeën voor mini-binnentuinen die twee groene duimen omhoog krijgen.

1. Als je een beetje aarzelend bent om de plantenwereld in te springen, begin dan met een eenvoudige en zoete hangende gloeilampuin zoals die van Green Obsessions hierboven afgebeeld. Wat een geweldige manier om uw gebruikte gloeilampen van de vuilstort te redden en een interessant groen decor aan uw ruimte toe te voegen!

2. Als je dol bent op koken, weet je wat een verschil verse kruiden maken voor een recept. Deze hangende kruidentuin is een doe-het-zelf-project van HomeMade Modern; het zou er geweldig uitzien in uw keuken zonder een kostbare vloer of aanrechtruimte in beslag te nemen.

3. Deze rustieke aan de muur bevestigde kruidentuin in een Portico Design-keuken werd gespot op Decor Pad.

4. Deze moderne kruidentuin past perfect bij het decor in deze keukenversiering die we vonden op Design Hunter LA.

5. Houd verse kruiden binnen handbereik met een eenvoudige hangende tuin van Bright Green USA, gespot op Houzz.

6. Als je alleen maar op zoek bent naar een paar mooie groene plekken in je hele ruimte, zijn er enkele echt goed uitziende opties. Opknoping lijkt beslist de manier om ruimte te besparen, en het is een geweldige manier om wat belangstelling te wekken voor een dwalend oog en onbruikbare ruimte te vullen met iets moois. Houd het simpel met een enkele rij planten zoals in deze zelfstudie over het maken van macrame-plantenhouders van Design Sponge.

7. Deze van Morganours is een gemakkelijke manier om je keuken op te frissen, zelfs voor de rookie-doe-het-zelver. Hang een staaf tussen twee kasten en hang er een paar van je favoriete planten uit.

8. Maak een aantal echt levende kunst door een ingelijste verticale plantenbak te maken om aan de muur te hangen, zoals deze DIY van Better Homes and Gardens.

9. Als je wat opslagruimte over hebt, kun je een prachtige collectie planten maken zoals deze van Vintage Revivals. Het zou een verbluffend brandpunt in elke kamer zijn.

10. Als je toevallig wat extra ruimte hebt, overweeg dan om een ​​verzameling kleinere planten tentoon te stellen in een geweldig stuk dat je graag zou willen laten zien. Deze verbazingwekkende vintage aquariumachtige structuur gevuld met cactussen werd gevonden in de pagina's van The New Bohemians door Justina Blakeney.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.