Twee heel verschillende kamers die beide een ding zo goed maken

DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) (April 2019).

DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) (April 2019).

Anonim

Bekijk de slaapkamers hierboven. Ze zouden qua stijl en smaak niet anders kunnen zijn. De ene is donker en humeurig, de andere is licht en minimaal. De ene is vol met interessante details, de andere is eenvoudig en ongecompliceerd. Wat kunnen ze allemaal gemeen hebben om ons te leren?

Twee dingen, eigenlijk:

1. Textuur is belangrijk. ...en...
2. Textuur moet in verhouding staan ​​tot de kamer.

In het Dark and Dramatic East London Home van Abigail Ahern heerst een maximalistisch ideaal. Er gebeurt veel in deze kamer, dus ze kan het zich veroorloven om veel gezellige textuur toe te voegen. De twee tapijten, het beddengoed en zelfs de houten wand spelen allemaal een rol en doen een beroep op je tastzin.

Al die textuur voegt visueel gewicht toe aan een kamer. Als je kamer van nature minimalistisch is, zoals de slaapkamer in Sam & Linsey's Thoughtful Chicago Home, dan wil je de textuur wat frisser maken. Het is belangrijk om nog steeds iets te hebben dat aantrekkelijk is om aan te raken, zoals in het harige tapijt. Maar omdat er niet veel elementen in de ruimte zijn, heeft de ruimte niet zoveel textuur nodig. Zien? Het gaat allemaal om verhoudingen.

Neem het mee naar huis: te weinig textuur of te veel?

De les hier is een klassiek Goldilocks-scenario. Om het toe te passen op je eigen ruimte, doe je een kleine audit van de textuur in een kamer - alles wat lijkt op een goed gevoel of raar of interessant om aan te raken - en bewerk of voeg dienovereenkomstig toe.

Populaire Categorieën