Onverwachte interesse: niet-overeenkomende barkrukken

The Kingdom - #2 - ONVERWACHTE HULP!! - Eleftheria (April 2019).

The Kingdom - #2 - ONVERWACHTE HULP!! - Eleftheria (April 2019).

Anonim

Weet je nog wanneer mismatched eetkamerstoelen waren soort spannend en raar? Nu is het hodge-podge-stoel-ding een veel voorkomende decoratietrope (met goede reden - wie wil niet het geheim van een relaxte sfeer opfrissen?). Maar het was nooit bij me opgekomen dat je het uiterlijk van barkrukken kon verlengen.

Als je thuis een ontbijtbar (of een andere soort bar) hebt, probeer deze look dan door een hele reeks gecoördineerde maar beslist andere krukken op te halen.

Boven en bovenaan: een stadshuis in Toronto op Houzz

De drie verschillende krukjes in dit Portland, Maine, thuisbasis van Landing Design delen dezelfde vorm en materialen om de blik samenhangend te houden.

Dit shot van John Legend en het huis van Chrissy Tiegen in Architectural Digest toont de verzameling Anna Karlin-krukken van het stel.

Niet-overeenkomende ontlasting speelt in de leuke sfeer van Alison & Jeff's Happening Home.

Fotograaf Hallie Burton brak deze foto. Hoewel alle ontlasting anders is, valt de tweede van de rechter ontlasting echt op als een brandpunt.

Een kijkje in de studio van Ashley Ann Photography onthult een reeks tweedehands krukken die ze in de loop van de tijd heeft verzameld om de bar te vullen.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën