Gebruik Kleur om een ​​karakter toe te voegen aan een Cookie-Cutter Home

SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Safe class | Food / drink / appliance scp (April 2019).

SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Safe class | Food / drink / appliance scp (April 2019).

Anonim

Als je vastzit in een saai appartement met een koekje (of huis), is verbouwen niet je enige toevlucht. Je kunt een beetje opwinding toevoegen aan je ruimte met een van de favoriete geheime wapens van de decorateur: kleur.

Boven: het interieur in een gewaagde kleur schilderen brengt een gewone keukenkast naar een hoger niveau. Afbeelding van A Beautiful Mess.

Bijna elk saai appartement heeft een paar boorgatopeningen. Injecteer een beetje interesse in die kamerovergangen door de binnenkant van de opening een schitterende kleur te geven (zoals te zien op Vogue Living).

Deze kleine slaapkamer, gespot op We the Urban, is van een kunstinstallatie, maar het is een prima startpunt om je eigen huis een beetje artistieker te maken. Het schilderen van de binnenkant van een deur en de kamer erachter geeft dezelfde kleur een intrigerend juwelendooseffect, wat vooral leuk zou zijn in een kleine kamer zoals een kast of een damestoilet.

Kies dingen uit die normaal ogenogen zijn, zoals pijpen en radiatoren, en verander ze in functies met een beetje verf. Dit is een project van Martha Stewart, via appartementstherapie.

Een lambrekijn kan veel aandacht aan een ruimte geven, maar het is gemakkelijk om er een te maken met verf. Gebruik voor maximale impact een opvallende kleur, zoals het zwart in deze slaapkamer van Sketch 42.

Het schilderen van een deur en de omliggende bekleding creëert een mooi, solide kleurblok. Gespot op Frans door Design.

Een andere leuke truc is om alleen de rand van een deur in een onverwachte kleur te schilderen, zoals te zien is in de Upcycled Mix van Jen & Nate.

Een dikke plint (of plint) kan een leuk stukje definitie toevoegen aan de onderkant van een muur, maar als je plaats er geen heeft, kun je de look verf doen vervagen, zoals te zien is op Vtwonen.