Gebruik uw levenslijnen: winkelhelpers die zijn geïnspireerd door wie een miljonair wil worden

Paint: eigen schildervorm maken (Juli- 2019).

Anonim

Ana en Fabiano's Cozy Canadian Home

Het was een spelshow in de jaren 90, maar deze levenslijnen kunnen echt altijd werken. Na een recente re-watch van Slumdog Millionaire (houdt het vol!), Begon ik een paar van de ins en outs van deze gameshow te onthouden. Blijkt, alle levenslijnen die ze deelnemers aanboden om hen te helpen veldtrivia vragen te stellen, werken ook in de praktijk, vooral als het gaat om het enige belangrijke gebied waar we elke dag moeilijke keuzes maken: winkelen. Sterker nog, ik heb al deze drie concepten al gebruikt zonder het me te realiseren.

50:50

Dit is mijn favoriete winkeltruc. Wanneer ik overweldigd ben door de keuze, beperk ik het veld (en de stress) door een aantal van de opties strategisch te elimineren waarvan ik weet dat ze om verschillende redenen niet zullen werken. Het is zoveel gemakkelijker om uit twee opties te kiezen dan tien!

Een vriend bellen

Ik ben dol op winkelen alleen omdat het me helpt snel te bewegen en echt naar eigen smaak in te stappen (niet wat mijn vrienden leuk vinden), maar af en toe heb ik gewoon wat hulp nodig. Dat is waar de telefoon binnenkomt. Bellen (en misschien een foto sms'en) naar een vriend of mijn moeder helpt me altijd. Soms vraagt ​​de persoon die ik bel goede vragen waardoor ik aan belangrijke dingen denk die ik niet had overwogen, en soms praat ik gewoon hardop over de voors en tegens van dat item om het dilemma zelf op te lossen. Hoe dan ook, vooruitgang!

Vraag het publiek

Als al het andere faalt, wendt u dan tot de andere kopers. Ze zijn tenslotte ook op de markt voor meubels of decor en hebben waarschijnlijk een paar meningen. Misschien hebben ze ervaring met dat merk of wijzen ze op een functie die je niet had gerealiseerd. Het doet nooit pijn om te profiteren van de collectieve wijsheid van consumenten. Als u online bent, moet u niet nalaten de opmerkingen te lezen om waardevol inzicht te krijgen in het product dat u overweegt.

Dus, heb je deze trucjes gebruikt terwijl je een moeilijke beslissing probeerde te nemen?