Vioski

Voiski - Wax Fashion (Mei 2019).

Anonim

Afdeling Toerisme. We liepen naar La Brea Avenue en keken wat winkels na. Dit was er een die niemand noemde, maar waarvan we dachten dat het super gaaf was in een high-end, LA way: Vioski.

Diavoorstelling openen

Toen we de late namiddagzon binnenliepen, ontmoetten we de eigenaars: Doug De Santis en Vioski zelf, die op de vloer lag te kijken naar een detail op een van zijn tafels. Zeer relaxt. Aardige jongens. Ze hebben de winkel vorig jaar geopend en het is prachtig.


Gefactureerd als "meubels, verlichting, tapijten en accessoires", is dit een LA-interpretatie van het soort zachte, organische moderne die we bij BDDW en de betere Italiaanse ontwerpers zien. We hielden van de vormen, kleuren en verhoudingen, en werden vooral aangetrokken door de minibank ($ 2440), het royale Manhattan-bed ($ 3764) en de hipblauwe stoel in het raam ($ 2064).


Terwijl we ons voorstellen dat we een filmregisseur zouden moeten zijn met een luchtige heuvelwand om in dit spul te passen, zijn we bereid om het te proberen. (Website komt eraan) MGR

Diavoorstelling openen