Wendy's betaalbare charme

Anonim

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Wendy
Plaats:
Phoenix, AZ
Vierkante meter:
700
Divisie:
Weinig
Wat ik leuk vind aan mijn kleine huis:
Ik vind het geweldig dat het allemaal van mij is! Maar echt, ik hou ervan dat ik in het centrum van Phoenix iets betaalbaars kon vinden met een beetje charme en nog steeds op loop- / fietsafstand van al mijn favoriete bars, restaurants en mijn kantoor. Alles hier in Phoenix is ​​zo nieuw en Spaans geïnspireerd. Ik vind het geweldig dat mijn kleine plek voelt alsof het terug kan zijn in Ohio, waar ik vandaan kom.

Drie van mijn beste tips en trucs voor het creëren van een succesvolle kleine ruimte ::
Neem de tijd om een ​​plek te vinden waar je van houdt. Er zijn dingen die ik zeker zou veranderen over mijn huis (oh wasmachine / droger

.

Ik mis je). Maar de bakstenen muren en betonnen vloeren hebben me verkocht, en ik heb liever deze plek dan ergens een koekjessnijder te leven met "moderne" updates.
Wees niet bang om een ​​tijdelijke plek als thuis te laten voelen. Aanvankelijk was ik bang om te veel aan de muur te hangen, gordijnen te kopen

.

maar ik heb echt het gevoel dat het de moeite waard is om in je ruimte te investeren, zelfs als je huurt.
Vind creatieve opslagoplossingen! Ik heb een pegboard in mijn keuken, evenals extra planken aan de muur om het gebrek aan opslagruimte in de kasten op te vangen.

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in Small Cool 2014

Olivia's Earthquake Cottage

Josh's verzamelde gevoeligheid

Populaire Categorieën