We hebben het bewijs: Neutraal is alles behalve saai

SCP Technical Issues - Joke tale / Story from the SCP Foundation! (Mei 2019).

Anonim

Heldere kleuren zijn niet de enige manier om een ​​kamer interessant te maken. Er zijn tal van andere gereedschappen tot uw beschikking - textuur, contrast, patroon - die zelfs een neutrale, afgezwakte ruimte behoorlijk fascinerend kunnen maken. Als u niet in staat bent om uw ruimte te schilderen, of als u alleen maar wordt aangetrokken door grijstinten en aardetinten, vindt u genoeg om u te inspireren in deze 14 woonkamers.

Boven: zwarte accenten, een beetje textuur en een rijk palet van bruin, kameel en grijs houden deze woonkamer interessant voor My Paradissi.

Een muur met boeken kan elke kamer speciaal maken. Afbeelding van Desire to Inspire.

Een serene woonkamer van Cereal, waar de neutrale tinten van het meubilair de focus houden op de verbazingwekkende architectuur van de ruimte.

Een samenspel van texturen en vormen maakt deze woonkamer van My Domaine allesbehalve saai. We houden vooral van de harige krukken geparkeerd onder de lucite salontafel, die behalve een geweldig detail ook een geweldige manier zijn om een ​​beetje extra zitplaatsen in een kleine ruimte te bieden.

Een woonkamer uit 79 Ideeën speelt het contrast tussen zwart en wit om een ​​dynamische ruimte te creëren.

Interessante vormen verlevendigen een neutraal gekleurde ruimte van Mademoiselle Poirot.

Zwart en wit en kameel en zelfs een beetje goud zorgen voor een rijk palet in deze ruimte van The Style Files.

Een zwarte muur vormt de perfecte achtergrond voor deze netural-getinte ruimte van Elle Denemarken.

Het zijn de gestructureerde stukken - de bakstenen muur, de hangende textielmuur, het pluizige Beni Ourain-vloerkleed - die deze ruimte van The Style Files doen werken.

Een muur van boeken en een beetje zwart, verlevendigt een ruimte van Annabell Kutucu op Behance.

We houden van het contrast tussen de zwarte accentmuur en het heldere wit van de rest van de ruimte in deze ruimte van My Domaine.

Getextureerde stukken (zoals een tapijt en kussens en de favoriet van iedereen, boeken) voegen een beetje opwinding toe aan een veelal witte ruimte van SF Girl by Bay.

Een neutraal palet geeft deze woonkamer van Life Unstyled een rustig gevoel, ondanks de proliferatie van texturen en vormen.

In het huis van Mike en Kate in Chicago laat een eenvoudig kleurenpalet de botten van de ruimte - en de uitstekende smaak van de huiseigenaren in meubels - centraal staan.