Wat u moet doen als uw huis aan het bufferen is

Zo veranderde mijn leven door sparen (April 2019).

Zo veranderde mijn leven door sparen (April 2019).

Anonim

Sarah & David's moderne en verfijnde Brooklyn Home

Je kent die eindeloze minuten terwijl een online video laadt, en je kijkt ernaar om vooruit te komen, zodat je uiteindelijk het hele gebeuren vreugdevol ononderbroken kunt volgen? Dat is bufferen, en jouw huis doet het ook. Het is dat vasthoudend patroon terwijl je wacht tot je huis eindelijk samenkomt en alles is zoals je wilt. Met andere woorden, uw ruimte is de bekeken pot en het duurt een eeuwigheid om te koken. Het ergste is dat je er vaak weinig controle over hebt - iets dat dubbel frustrerend is als geduld niet in jouw aard is. Zo kun je de anticiperende limbo weerstaan ​​...

Leef met de lege ruimtes

Zie je huis als een leeg canvas, zodat je kunt vullen met prachtige dingen waar je van houdt. Hoewel het verleidelijk is om er meteen in te springen en een heleboel dingen te kopen, vooral als je voor het eerst instapt, wacht je even op wat je wilt, spaar je voor grote aankopen en zoek je misschien zelfs naar het perfecte antiek. In de tussentijd heb je niet zoveel meubels nodig voor een plek om je thuis te voelen. Richt je eerst op de essentie (hello-matras!) En geef jezelf wat ademruimte tot de volgende stap.

Word comfortabel met chaos

Het is moeilijk om tevreden te zijn om dingen te laten ontvouwen en te leven met de resulterende puinhoop. Op dit punt kan een kamer een verzamelruimte zijn vol afgevuurde items die zich uiteindelijk naar andere delen van het huis zullen weven. Of je hebt nog geen boekenkast en al je boeken zijn nog steeds ingepakt en in de hoek. Wanneer je overweldigd raakt door de puinhoop, probeer jezelf er dan aan te herinneren dat het maar tijdelijk is en geef jezelf een "State of the Union" peptalk waarbij je focust op hoeveel goede dingen je al hebt gedaan.

Weet dat het nooit helemaal zal worden gedaan

Uw huis zal in de loop van de tijd veranderen naarmate uw behoeften of smaken veranderen. Je zult voor altijd nieuwe souvenirs meenemen van uitstapjes, of stukken van familieleden erven. Er is altijd een kans om je lay-out opnieuw te doen en als je het niet leuk vindt, moet je de lay-out de volgende week opnieuw doen. Het is een voortdurende reis die je de rest van de tijd kunt doen.

Nooit excuses aanbieden

Wanneer u iemand voor de eerste keer uw huis laat zien, weersta dan de drang om zijn staat of toestand te rechtvaardigen. Iedereen thuis is een werk in uitvoering, en het is helemaal ok om een ​​stof te hebben die je lelijke tijdelijke bank bedekt, of om 50 verfmonsters aan je muur te hebben terwijl je beslist welke je het leukst vindt. Uw kartonnen eindtafel is helemaal in orde en een teken dat uw huis evolueert, net zoals u bent.