Wat te doen met die kleine, ongemakkelijke kloof achter de bank

WW1 - Oversimplified (Part 1) (April 2019).

WW1 - Oversimplified (Part 1) (April 2019).

Anonim

Als je je woonkamermeubilair laat zweven (en je zou het moeten overwegen) dan heb je misschien een van die vervelende plekken die niet groot genoeg is voor traditionele meubels, maar het is te groot om volledig te negeren. Wat te doen wat te doen? Soms is het 12 inch, en soms een paar voeten. Hoe dan ook, het is een kans.

Normaal gesproken is er altijd voldoende ruimte voor een scheve spiegel tegen de muur. Als het groot genoeg is, zoals deze in het huis van Roger en Chris, krijg je de illusie van meubels met de weerspiegeling van wat er in de kamer is. (Leid foto hierboven)

Een boekenkast achter de bank is een geweldige manier om een ​​beetje textuur - en een beetje opslagruimte - aan uw woonkamer toe te voegen. (Natuurlijk gaan dingen die je niet zo vaak gebruikt direct achter de bank.)

Rohde had net genoeg ruimte achter zijn bank in de woonkamer voor een slank bureau dat op zijn laptop paste. Instant kantoor.

Deze kunstlijsten, gevuld met frames, verdwijnen achter de roze bank en gaan naar de vloer, zoals gevangen door Annika von Holdt. De muur is een enorme verklaring.

Een smalle consoletafel is een geweldige kans om vignetten weer te geven, of een mooi paar lampen. Steve en Stacy gebruikten die voor boekenplanken en andere accessoires.

Deze zwevende plank achter de bank van Nina is breed genoeg voor sommige planten. Omdat het ook dezelfde kleur heeft als de muren, is het ook niet zo goed zichtbaar.

Ik ben geïntrigeerd door de smalle richel achter de bank in dit appartement in Parijs, ontworpen door Sarah Lavoine. Is het functionele opslag, of gewoon een ingebouwde functie? Ik kan me een vergelijkbare IKEA-hack voorstellen.

Opnieuw bewerkt vanuit een bericht gepubliceerd op 11.4.15-NT

Populaire Categorieën