Wat heb je, moet je kopen of wil je zelf bouwen ?: onderzoek wat binnen bereik is

Financiële Tegenvaller... - Vlog #120 // OPTIMAVITA (Juli- 2019).

Anonim

Het onderwerp van vandaag : Maak uzelf vertrouwd met alle middelen die voor u beschikbaar zijn tijdens dit ontwerpproces.

Bekijk alle lessen! Designschool van Apartment Therapy

Je hebt echte kamermetingen en een goed idee van wat je leuk vindt. Dit is het moment om specifiek te worden over wat er te koop is en wat er in uw prijsklasse zit. Dit kan enkele dagen duren, of het kan langer duren. U hoeft nog niets te kopen - deze stap gaat alleen over het onderzoeken van feitelijke items die voor u beschikbaar zijn.

Stap # 1: Let op wat u al bezit

Het is helemaal mogelijk dat je kamer helemaal niet leeg is en dat deze vol zit met meubels die je al jaren hebt. Een deel ervan is misschien op weg naar buiten, maar een deel ervan is waarschijnlijk in topvorm en je kunt er nog steeds dol op zijn. Maak een inventaris van wat bruikbaar is gezien uw nieuwe ontwerpplan en uw budget.

We praten ook de hele tijd over het winkelen in je andere kamers en het geven van de spullen die je al bezit een nieuwe ruimte en doel. Dit is een goed moment om uw huidige meubels en inrichting in het hele huis opnieuw in de gaten te houden en te beslissen wat u in uw nieuw ontworpen kamer kunt gebruiken. Het kan betekenen dat je dat ding een beetje liefde geeft, of een eigen mini-make-over, maar het bespaart geld als je een beperkt budget hebt.

Stap # 2: Onderzoek wat u moet kopen

Hoe eerder u begint te kijken naar wat er in de winkelwereld is, hoe beter. Begin vandaag met zoeken om een ​​idee te krijgen van beschikbare formaten, vormen, kleuren, texturen, doorlooptijden, prijsklassen, enz. Speld uw productmogelijkheden of bookmark ze zodat u geen goede leads misloopt. Dit gaat over het vinden van een reeks producten die allemaal passen binnen uw ontwerpplan en kleurenschema - het doel is niet om "de" lamp of "de" barwagen te vinden, maar eerder om een ​​beeld te vormen van niet alleen welke maten en stijlen zijn beschikbaar, maar wat het lage en hoge rendement van het kostenspectrum is, is voor het product dat u koopt.

Stap # 3: Denk na over wat u kunt en wilt DIY

Is er iets voor uw kamer dat u zelf wilt maken? Begin online te zoeken naar bronnen met goede projectideeën die u kunt doen, samen met degelijke tutorials over handleidingen. Noteer welke benodigdheden nodig zijn, stel voor welke vaardigheidsniveaus vereist zijn en, heel belangrijk, de vereiste tijdsbesteding. Vandaag is je kans om te ontdekken wat je bereid bent te doen op het gebied van DIY.

Volgende les : u identificeert de decoratie-as waarrond uw hele kamer draait.

Deel uw indrukken op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter! We houden uw updates en foto's in de gaten en kijken graag hoe u het doet en delen deze met de groep. Zorg ervoor dat u tagt met #ATDesignSchool, zodat we u kunnen vinden.

Meer berichten in Design School

Beantwoord één eenvoudige vraag en identificeer uw stijlprofiel

Zoek het kloppende hart van uw kamer

Populaire Categorieën