Wat te dragen: De 5 soorten mode Seizoensgebonden Weer Warriors

Anonim

Modeplaten op de straten van NYC

Ik woon in New York City, waar mensen kijken niet alleen een plezierig tijdverdrijf is, maar vrijwel onvermijdelijk in een stad met voetgangers en nabijgelegen kwartierritten. Een paar keer per jaar tijdens die weken tussen de seizoenen wanneer het weer jojo's tussen warm en koud of nat en droog is, heb ik veel angst om te kleden. Als ik naar mijn mede-New Yorkers kijk voor begeleiding, zie ik ook verwarring.

Ik heb 5 soorten dressoirs tussen de seizoenen waargenomen. Kijk of je ze herkent:

The Strictly by the Calendar Dresser

Dit dressoir wordt geregeerd door de kalender. Als het maart is, draagt ​​ze een lange broek, laarzen, jas, sjaal en muts - zelfs als er een fluke-stretch van 70 graden is. Een koudegolf in augustus? Maakt niet uit, augustus = shorts en een tee. Ze zou naakt gaan liggen voordat ze na Labor Day wit werd.

The Strictly by the Thermometer Dresser

Dit dressoir wordt geregeld door de thermometer. Ze controleert onophoudelijk een weer-app op haar telefoon en heeft mogelijk een geheime 'Weer op de 1'-tattoo. Ze houdt te allen tijde een vest of sjaal in haar tas om te kalibreren voor minimale temperatuurveranderingen. Deze manier van aankleden in de ochtend neemt waakzaamheid en toewijding en ik bewonder het zelfvertrouwen en de hartstocht die nodig is om (op synchroniciteit bij perfect weer) te lopen met sandalen en een zonnejurk op een warme januari-dag.

Het dressoir op het noordelijk halfrond / zuidelijk halfrond

Dit dressoir verwart en fascineert me. Alsof het ervaren van een soort weersomstandigheden op de bovenste helft en een ander op de bodem, deze dressoir te zien sporting een tank top en harige UGG-laarzen samen. Haar flip-flopped voeten zijn op het strand, terwijl haar hals omver is in de bergen. Afgelopen voorjaar zag ik een vrouw met een gebreide rode muts en sjaal, jurk en sandalen. Ik kon dit niet begrijpen.

The Season Stretcher

Dit dressoir heeft een vaste voorkeur voor haar warme weergarderobe of haar kleding voor koud weer. Ze vreest het begin van haar slechte seizoen en houdt zo lang mogelijk vast aan haar geliefde. Net als vakantieliefhebbers die op 1 november naar de kerstmuziek beginnen te luisteren, springt ze met het pistool wanneer haar favoriete seizoen nadert, en wil ze graag haar geliefde herfstlaarzen bij de eerste oranje bladwaarneming of haar gewaardeerde sandalen op de eerste, voortijdig zonnige dag de lente.

De Eenhoorn

Dit zeldzame dressoir maakt het elke keer precies goed en zorgt ervoor dat het er natuurlijk en moeiteloos uitziet. Dit dressoir heeft een overvloed aan aangeboren stijlvertrouwen en is vaak dezelfde persoon die nooit lijkt te zweten, zelfs op de heetste dagen. Zij is de kapper die dit denken leest: "Is dit echt zo moeilijk? Wat is er mis met deze mensen?"

Ben jij een van deze dressoirs? Heeft u een ander seizoensadvies over mode om met de rest van ons te delen?